Bra kväll

Lite härligt våldsamt hetsigt japanskt arkade spel i form av Vanquish, tre omgångar mat och ett antal varma mackor, Håkans senaste förträffliga skiva gjorde mig en sjukt härlig fredagskväll
Leve den!

CC


Vart fan är julafton

Vad har hänt sen sist?  Jag satt nyss och funderade. Jag kom på ett riktigt gudomligt bra inlägg i mitt huvud. Det hade allt. Men som vanligt så satte något stopp. I det här fallet min förkylning som är inne på dag 58.
Dålig ursäkt kan tyckas. Jag tycker det med.
Jobbdag 9 i rad är avklarad. Blev övertid som vanligt. Perfekt det när man bara vill hem och dö i soffan.
Ny design på jobbet iaf. Ny design i min lägenhet. Oj oj oj. Jag inser nu att jag borde tagit före och efter bilder. Jag kanske har gjort det men har inte en aning om vart dom är isåfall.
Det var fem månader sen jag bloggade. Hur har ni överlevt? Har jag överlevt?
Frågorna är många. Svaren är olika.
Jag har drabbats av julhybris. Jag vill vältra mig i röda saker och hör bjällerklang vart jag än går. Meeeer jul jag vill ha, meeeer jul. Måste hålla i alla mina impulser jag har att spendera alla pengar som finns på julgrejer.
Fast jag saknar sommaren. Första semestern i mitt liv och jag gjorde absolut ingenting. Hur tänkte jag då? Jag vill åka bräda, sola, bada, sparka boll, oj oj oj.
Fast jag vill ändå ha jul.
Och nu vill jag att Messi ska göra mål så jag vinner lite pengar. Jag är dock inte spelberoende! Jag kan sluta när jag vill. Jag ska bara vinna tillbaka det jag förlorat först...
Min lilla lysa-mysa har gjort att jag börjat titta på film också. Inte bara köpa dom för att ha i hyllan. Fast tro nu inte att vi kollar mycket film, jag har gått från typ i film i månaden till kanske tre i månaden. Det är inte illa!
En del spel har jag spelat på dom här fem månaderna också. Sett några matcher fotboll också. Fina grejer skulle jag vilja påstå.

RSS 2.0