Ny kärlek i hösthelvetet...


Här hade man dukat upp för frukost och tänkte precis slå sig ner med dagens tidnig och äta lite macka men vad händer då?! Jo det ska jag berätta. Det kom en sympatisk flicka från posten och gav mig ett paket!
Så vi drar väll fram ett litet bildspel så blire här fiiiiient..



















Min fina kakburks älskling Jack har hittat hit!!!   Han ska bli fylld med kakor och godis den lilla rackaren...













Jag är nöjd...... med jack iaf.........

Har ingen ketchup...

Jahaja, nu vare nog dags för en liten bloggning igen tror jag.
Vad har hänt dom senaste dagarna?
Jag har (äntligen) åkt longboard!! Har varit hos doktorn, även hunnit umgås en del. Blivit frisk också frågar ni er nu? Njae, men det gäller ju att inte känna efter så väldans.

Iaf, Longboardandet.. sååååååå skönt att efter en helg sängliggandes och jävlig få komma ut i solskenet och glida runt lite.
Hade ju även tessan med mig så jag fick leka stödhjul men fick ju sol av det också!! Det va ju trevligt det med. Slänger upp lite bilder på äventyret. (även fast jag inte fått godkänt att jag får)






the maestro himself lr nå sånt... hrmm...




Fick gå lite också..




Höstbild....









Kolla vilka perfekta ollon!!!!!!  haha..... hrm... dagisnivå?






Idag har jag och kompis klister lekt. Vi skulle umgås med persson också men han fick lov att jobba den stackaren. Hängde runt på jobbet en sväng. Folk måste tro jag är arbetsknarkoman.....
Men iaf sen blev det hem till krister och laga mat och kolla hockey och kolla film. Maten blev köttfärssås och pasta. (bild här neranför),
Hockey blev Leksand - Borås 11 -3 tror jag nog.
Film blev Die Hard 4.0. Den va ju rätt bra faktiskt. Lite konstigt att jag inte sett den förens nu. Den som skrev manuset måste ha haft en rolig dag.
Krister va söt som vanligt. Skäggig som fan men det är ju Krister... haha. Vi drack lite alkohol också. Blev sentimentala och ville grina en skvätt. Blev inte lättare av att vi körde gamla klassiker på youtube!! fiiiina grejer...

Förberedelse..





Vi gjode tydligen mat för maaaaaaaaassa personer. Gottigt blev det iaf!!




Doktorn var ju inget speciellt äventyr direkt. Blev sjukt blå om armen för doktorn kunde inte hitta något blod...
Fick hemläxa också, Ska tydligen på gastroskopi senare i vinter också.. inget jag ser fram emot direkt....




Totte säger: vilken tur totte <3 cc (aka the Man)

May the force be with you

Fredagen är över. (det är lördag, söndag och nästan hela måndag också iofs)
Men det va ju fredagen som var den viktiga. Jag är nöjd att såpass många va in och kollade!! Mest nöjd är jag med Krister som lekte fotograf och socialt umgänge!! Lägger upp lite av bilderna han tog senare i inlägget.

Dagen började en timme senare än jag tänkte. Satte klockan (trodde jag) så jag skulle hinna göra klart allt en Jedi kan behöva göra på morgonen. Men där bet jag mig i fel tumme för jag satte klockan på en timme senare än jag trodde så jag fick hetsa som vanligt. Lite hets har ju ingen dött av så det va nog bara som vanligt.
Anlände som vanligt till jobbet lite senare än jag borde men jag är ju i tid iaf! Johan va ju redan där och styrde så det va lugnt. 10 drog vi upp gallret och dom första morgonpigga nördarna kom inramlades, var lite besviken att inte fler hade orkat upp men men.
För er som inte vet så var det som så att Star Wars:The Force Unleashed släpptes och jag och Johan va utklädda till Jedis!! Woooooooho vilket party!!! Han klev in som Obi- Wan och jag var Anakin. Fick höra flera gånger att jag va lik Anakin så jag är nöjd med min insatts, haha..
Hade skoj heeeeela dagen. Blev ju iaf ett 10 Timmars pass på jobbet men vad gör man inte för att locka kunder

Tänker inte tråka ut er med massa text så jag slänger upp massa bilder istället

Summering av lördag och söndag. Jag är sjuk Punkt.






Sådärja!! Fiiiina bilder indeed! Sjukt nöjd med fotografen.
tycker ni ska slänga er in på Kristers blogg när ni ändå läser bloggar

http://klist.blogg.se/


Jamen visst ja jag var ju och spelade lite kort i lördags hemma hos Pape. Väldigt trevligt måste jag säga! Musikvideos på tvn och poker o öl, det är grabbigt så det står härliga till. Vi smaskade ju även muffins det kanske inte är lika manligt men dom va ju så goda...
Cred till Persson som ställde andra handen och fick sitta och dricka öl och kolla på stora delar av kvällen! haha.
Va trevligt att träffa alla pojkar iaf! Bönne och jag hade en spännande diskussion!!  Fick äta kalla strips från max också, inte lika spännande...


Men så äre i mitt liv! Ibland är stripsen kalla och ibland är dom varma. Helt klart




Här ligger man sjuk i sängen när det för första gången på länge är strålnade sol och perfekt longbräde väder.
vilken abstinens.......



Coldplay och kakbak

Magisk Onsdag. Jag visste ingenting om såna förens igår. Vi tar det från början..

Jag vaknar, känner mig förkyld men det är inge bra att känna efter så jag trycker ctrl + z så blev det bra. Äter frukost och packar lite för min sthlmsresa. Får ett oerhört trevligt telesamtal från Johan som berättar att våra dräkter kommit! Var ju lite orolig att dom inte skulle hinna komma innan fredag men det va ju inga problem. Kineserna dom kan dom..
Han ju tyvärr inte åka och hämta mitt paket på en gång för bussen ville inte vänta (antog jag).
12.30 lämnade jag och pensionärerna Borlänge Resecentrum. Varför är det sånt hets påa tt man måste åka tåg när man ska någonstans?
Iaf så gled vi iväg, som vanligt blev jag och må dåligt av åkandet men det stoppade mig inte.  15.15 Landade vi på Centralen i Sthlm. Han va där i nästan 10 minuter innan jag träffade på en borlängebo! Hmm. Men han skulle också på Coldplay så det va lugnt.
Sen tog jag en tur på Åhlens City och mötte upp min syrra som är i sthlm den här månaden. Fick tag på en T-shirt och två par kallingar! Oh YEAH! Sen fick jag och syster panik för vi hade inga toa pengar, måste ha sett roligt ut när vi stod och rotade i min överdrivet stora väska efter småmynt. (som kuriosa kan jag berätta att vi skramlade ihop tillräckligt med pengar så vi fick gå på toa!).
Efter lite velande hit och dit och övervägande så kom vi fram till att vi skulle möta upp fika på hotellet och äta där så alla fick mat och blev nöjda och glada. Så lite tunnelbana och lite buss senare stod vi utanför Scandic Järva Krog!!
Letade reda på Fikis och checkade in på vårat rum sen var det raka vägen ner till restaurangen. Fantasilös och bara hungrig som jag var klev jag in på en Scandic Bugare (men det är grym coleslaw!!) och damerna  tog en varsin  Canneloni. Väldigt nöjda och glada eller snarare väldigt mätta och sega  gick vi upp till rummet efter att ha sagt hejdå till syster Jochan. Fik och jag tänkte planera lite i lugn och ro om vi skulle ta tunnelbana lr pendel lr hur det nu var bäst att ta sig till Globen. Plötsligt va klockan 7 och det började 7.30 så det blev en snabb taxiresa på det!! Haha, vad gör man inte för spänningen. Vid globen var vi inte själva kan ja lova. Helt fullsatt, jag såg inte en tom plats på hela stället.
Försökte se Björn nånstans i havet av folk men gjorde inte det. Har dock hört att han stod längst fram och va nöjd med det!!
Förbandet Albert Hammond Jr va riktit bra några låtar sen spelade dom ner sig men det va trevligt ändå.
Sen.... seeeeen... Strax före nio klev dom upp på scenen och redan från Life in technicolor var jag såld. Min riktiga extas och gåshud kom först i fjärde (har jag för mig) låten. In my place dååå var jag sjuktnöjd och galet kär i Chris!! Ljusshowen dom bjöd på var riktigt häftig och jag är imponerad.

Är också imponerad av dom här killarna som satt hyffsat högt upp och lyste på scenen hela kvällen



Det är dom som ser ut som svarta kokonger alltså....



Nu var det ju så brutalt tråkigt att man inte fick ha sin stora systemkamera med sig så vi fick lämna den utanför och ta bild med en fjantig mobilkamera... Det va nog det enda negativa med kvällen.....
Kort kan man summera det med: Grym show, väldigt bra spellista, trevligt mellansnack och riktigt nice att se deras inlevelse! Chris sa faktiskt att vi i sthlm va bättre än dom i paris och barcelona på att sjunga!!!
Roligt var också påvägen hem när vi (äntligen) fått tag på en taxi och han frågar (för inlevelse läs med brytning):
"Dom där Coldplay, är dom stora?"   Samt även när han frågat vad som spelar och vi försökte förklara som ungefärligt indierock hållet. "Är dom indier?". Haha, han va trevlig iaf..

Idag har vi lyckats sova över den goda hotellfrukosten så det blev statoilfrukost. Haha, inte så lyckat men men.
Sen bilat hem, slapp sitta själv med massa gamlamänniskor på en buss iaf!

Väl hemma blev det snabb mat. Inte snabbmat utan snabb mat, sen iväg till jobbet och prova min nya fina dyra snygga Star Wars dräkt! Den satt som en smäck!! Vissa delar sitter fruktansvärt fel men byxorna uppe under armarna så funkar det fint!! så viktigt meddelande KOM TILL GAME IMORGON FREDAG DEN 19/9 FÖR DÅ ÄR DET HAPPENING!!!!
så tack för dom orden haha. Kommer lägga upp bilder imorgon också antagligen.
Sen följde jag med Johan hem och stora vuxna pojkar som vi är byggde vi med lego!!
8 - 12 stod det på kartongen, jag tror dom menar 8 - 12 timmar att bygga det. Vi drog ihop den på 2,5 timmar iaf!! Och såhär blev resultatet..


Den ser inte så avancerad ut men den har massa lönnfack med uppfällbara grejer och doningar!!!

Och nu sitter jag här och msnar lite och bloggar (mycket?). Längtar tills imorgon faktiskt. Känns lite som julafton fast annorlunda..
Nu lär jag ju ha kompenserat för alla dagar av dåligt bloggande lr???


Är ju lite orolig för vad Totte tänker göra med min Jack när han hälsar på också. Jag frågade och jag fick till svar
"det kan jag inte ta här, fra kan avlyssna"
hmmmmmmm..... Kanske ska låsa in Jack?




JO men just ja!!! Jag och Johan har ju bakat kakor också!!! HAHAHAHA
Det är en spännande historia faktiskt. Vi bjöd med Telekiosken som hon kallas. (heter hon något annat?).
Så efter jag stängt och hon stängt sin butik (gissa vilken). Så åkte vi till Johan, drog en repa på Maxi och handlade det som behövdes och passade även på med lite snabbmat (snabbmat den här gången inte snabb mat)
Sen blev det äta sånt och kolla klart Bio-Dome som jag inte fick kolla klart senast jag va där! Sen råkade det bli lite provspelade av Wii, lite lite wii fit och lite mario och sonic goes atleter på olympen. huvudnumret är dock Teenager in Love på Rayman Raving Rabbids 2!!! har man inte hört den låten ska man gå in på youtube och söka på just Rayman - Teenagers In love. Den hade vi när vi bakade också!
Klockan 12 ungefär kom vi på att vi skulle baka iaf! Sagt och gjort så klev herrarna in och damen fick sköta kameran









Och såhär blev summan av kardemumman!!!



Man kan sammanfatta det såhär. GLÖM INTE MJÖLET
Hade ju iaf roligt så det står härliga till. HAHA..

Nu har jag ju skrivt ännu längre än när jag trodde jag skulle sluta förra gången... Nån som hängde med på vad jag menade??

Nu är det dags att sova iaf. Big day tomorrow!! glöm inte att besöka GAME Kupolen imorgon!!!




They call me candy cause my moves are so sweet

Jomenvisst. Här var det ju dött ser ju jag det

Vi kliver in med en sån där vad har hänt sen sist. Inte så överdrivet mycket måste jag säga. Jag och johan spelade Nhl 09 i 9-10 timmar i fredag, riktigt fient. Skinnsoffan va ju en smula svettig men what to do..
Det va den fredagen det. Hmm, undrar vart den tog vägen. Skoj var det då iaf! Det va bra Anders kom så jag fick nån att vinna över. Haha

Här har vi hittat myset och pizza och läsk och fan vet allt!!









Lördag, det va igår det. Då blev det lite jobba sen lite mys med Johan, Agnes och Totte. Lite BF .... hmm. BB? nej BK var det ju ja! Och sockerschock med psykadeliskmusik och glada färger. Jag var en naturbegåvning. Det är jag nöjd med. haha.





Men nu ska jag iväg och jobba igen



Avslutar med ett citat av Totte och ett citat som jag fått från Totte!


"Nog kan man kittla henne under fötterna utan att skämmas"


"Think of me as Yoda. Only istead of being little and green, I wear suits and I'm awsome! I'm your bro. I'm Broda" //Barney how i met your mother

Mina tankar?


Jaha, här går man och tror att allt är lugnt men det var det ju inte. Det är ju inte så att jag inte trivs med det, det var bara lite oväntat.... Känslor är svåra att få fason på och dom verkar ju inte bry sig så mycket om vad man tycker, dom små jäklarna. Men som sagt, det är ju inget jag mår dåligt av (än så länge). Kanske gör jag det senare, kanske gör jag det inte alls?
Frågan är ju lite hur jag ska hantera dom. Har inte riktigt kopplat ihop det än...






Imorn smäller det iaf, jag och johan står och  bankar på  dörren till jobbet  och väntar på att  chef-johan ska öppna! Wooho, hockeykväll (dag) med nya NHL 09, det är inte fy skam...





Är det dags för en Face Off sen sängen?







helgen som varit...............

Ja men man överlevde ju den här helgen också. 
Sjukt trevligt att Patrik var hem och hälsade på!!!! 
Hade en fin lördag med festande hos Angelika och utgång på bollen efteråt. Livet som rockstjärna är ju ingen dans på rosor iofs så söndagen va ju lite slö..
Är besviken på mig själv att jag slarvat bort min fyllekamera så jag har inget att ta bilder med. Det är obra det hör ju jag det..
Fick iaf lära mig partytrick och Henke förbättrade min musikkunskap!! Inte fel det inte!
Hade ju sån tur så jag fick med mig värsta snyggingen hem från krogen också. höhö...
Ja det va då en kort summering av lördagen och en ännu kortare om söndagen.

Idag är det måndag och jag har tråkat i regnet men det slutade bra när en av mina johanar behöve matsällskap!! Såg lite film gjorde vi också. Candy med Heath Ledger såg vi. helt okej film, nothing more nothing less skulle jag nog kunna säga..

Imorgon (egentligen idag) är det tisdag och det skulle inte förvåna mig det minsta om det regnar hela dagen igen.




Jag handlade ju järnet i fredags också kom jag på. Slänger upp en bild på det..
inte en bra bild men en bild





Blev iaf en jacka, byxor, skor, tröja och ett par armband
Det mesta gick i svart, kanske har en svart period i livet?
Rockstjärne perioden?

japp, jag är iaf nöjd med helgen helt enkelt.

Wanted

Jag efterlyser ingen, jag syftar på filmen. Vilken höjdarfilm!!!
I nyskapande och specialeffekter får den Matrix att likna Bolibompa. Angelina Jolie blir bara snyggare med åren också har jag kommit fram till.
Nu tänker jag inte recensera den lr skriva nåt avslöjande så jag säger bara:  SE DEN!
Så nu har jag gjort det. Lättat mitt filmhjärta för allmänheten, eller nåt sånt....


och om det nu undgått någon så är det filmen WANTED jag syftar på.



Idag kommer Patrik hit! Jag är nöjd


Jag är fortfarande så nöjd över min Jack så jag vet inte vad jag ska skriva.

Har nog inget vettigt att skriva faktiskt...


 Det regnar ute. Det är ju inte så coolt


Bästa på länge!


Först kom brevbäraren med en stor säck. Den gick inte riktigt ner i postlådan. : som han uttryckte det..







Jag öppnade säcken...




Vilken julafton alltså. Och i paketet låg....................





Min älskling!!




Jag är så galet nöjd. Han kan tillochmed prata!! Det va kärlek vid första ögonkastet.
Lite minus för dom har inte varit så snäll mot han men kolla va snygg!!
Jag skiter i att det regnar, är höst och allmänt jävligt. Jag och Jack klarar allt tillsammans...

RSS 2.0