För att citera Matty....




....matty foppsicle säger (13:38): nothing is a slump









Bilden är tagen direkt ur senaste numret av Rocky, Helt klart klockrent

framtidssyn och pepparkaksbar

Helt galet. Här hade man världens blogginlägg i huvudet men den smet den jäveln..

Jag vill även passa på att tacka Stina för den ohyggligt ogoda swedbaren med pepparkassmak. Den va inte okejt...


nu ska jag visa er hur min helg kommer se ut







Ja men typ sådärja! Smickrande bilder AB va precis här och lämnade av dom där bilderna tror ju jag det....





Motgång och medgång. utgång? nej nej Hemgång

Idag har jag upplevt 3 (tre) till antalet motgångar. Jag tänekr härmed berätta om dom

Motgång 1 (ett): Batteriet i min mobil dog när jag skulle ringa min syrra så jag kom inte in och kunde hälsa på henne.

Motgång 2 (två): Jag cyklade hem, det öööösregnade och jag kände mig som en blöt sak.

Motgång 3 (tre): Ett av glasen i mina glasögon trillade ur när jag cykalde hem i regnet. Jag vet inte hur och jag vet inte var. Nån som följer med och letar?


Men som tur är har man ju haft ett bra samtal och en fiien fikastund med Mr Matty. Tummen upp för det! Det var givande och trevligt. Fick se Kallurs också, om nån är intresserad av det....
För övrigt åt jag en choklad muffins och drack en fanta. Fopps åt en mandelnougatpaj aktigt sak tror jag? Och drack cola gjorde han också! Så nu vet ni det ....






BJ = ja tack


Till Totte (fast inte bara)

Ja nu är det dags! Rubriken skvallrar ju lite om detta inlägg men just nu är mitt huvud fullt av grejer så det blir mer. Men jag börjar med Totte..

Totte tyckte för ett tag sen att vi skulle börja med Free running/ Parcour! Stavas det så?  aja vilket fall som helst så är jag på tyckte jag. Det verkar as soft och skön motivering till att träna. Jag har ju pga tråkiga anledningar inte kunnat träna lr leva som jag velat sista tiden så jag känner mig klen jag vet inte vad och i dålig form som en blob. (nu är ju blob världens bästa så det va en dålig jämförelse, jag tar tillbaka den. Sätt dit ordet älg med rullstol istället)
Men nu skulle vi ju inte tycka synd om CC, nej det skulle vi inte. Men iaf för att göra en kort historia lång så har jag hjälpt min bror att flytta fjorton tusen möbler från deras gamla lägenhet till deras nya hus! Idag höll vi på från 09.30 till ca 19:30. Skojfriskt och friskt skojat som jag brukar säga .. Men iaf så har dom som en hinderbana för en överenergisk människa som jag. nu vet jag ju inte om jag är det riktigt men idag var jag då det. Kan ju kliva in med att vi inte fick in sängen genom dörren och uppför trappen så den fick hivas upp på andra våningen genom balkongdörren!
Som jag nämde då så har dom massa trappor och altaner och ställningar man kan hoppa över och det har jag gjort mest hela dagen. Så min söndag har varit en enda stor kavalkad av att tänka på Totte och att flytta möbler. Gjorde typ som så att jag bar möblerna sen sprang jag upp för trappan och slängde mig över räcket där det gick. Och hej vad det gick! jag är nöjd. Så Totte snart börjar det bli dags för lite våldsama försök i betongdjungeln tror jag!!
Nu vet jag inte om det var nånsom helst logik i det jag skrev men jag hoppas dom inblandade (Totte) förstod att jag vill ha han..

Det är en av sakerna jag vill göra nu. Den andra är att skaffa mig en riktigt fet frisyr...
Har iaf fått lite tips och ska styra upp en träff med en platttång lite kvalitetsstyling produkter och en bra människa så kanske det löser sig....vem vet.....

Den tredje saken jag är sugen på är dans. Hur kul verkar det inte? Har av en slump (snälla tro mig) sett på Danskampen och dom har ju jätteroligt när dom dansar. Inte banden utan dom i publiken, och ta mig fan om inte 50% är i rätt ålder alltså. Sen så blir jag alltid att tänka att " so u think u can dance". Det kan ju inte vara så svårt. Alltså klart det är svårt, men motoriken har jag, så det är ju egentligen bara träning jag behöver? Det tror ju jag det...



Har ju tyvärr ingen fin bild när jag parcourar idag så jag slänger upp en bild på mig i en hög hatt jag hittade i min brors garderob. Det är min nya kärlek och jag vill ha den!!!



Guuu så fin den är!!



Så tycker jag ni ska läsa min patriks blogg också. Han har fastnat i träsket så det är bara att tacka och ta emot...


http://apalle.blogg.se 




Ny frisyr!

Jag vill verkligen ha en ny frisyr!!!  Finns det någon därute som kan hjälpa mig med lite förslag..

Färga det lr blondera det finns inte i min värld utan det är bara ny frisyr som gäller..

Tacksam för svar! :D 



Kvart i halv fyra

Pärplattorna:

Agnes mästerverk!!!





CC's nånting?




Johans och mina bilder har försvunnit. Vet inte vart.... dumma mobil... jag ogillar tre.....




har fått nåt som inte var en hatgåva också...



Den va söt på flera olika sätt....



Jag har beslutsångest...

vad man gör en höstig söndag. del 1

Grått ute, ruggigt väder, kallt väder, trist väder!
vad passar då bättre än att svettas ihjäl i en ångestladdad kavalkad av missnöjde, hat, pincetter, trevligt umgänge och sockerhaltiga snacks.
Jag har med andra ord skaffat en ny hobby! Hobbyn heter Pärlplattor.
Hittills är den utförd med dom ytterst trevliga kamraterna Johan och Agnes. Jag är inte säker vem som kompå ideén till det hela men det var någonting med att johan fick massa pärlor av sin mor tror jag. Sen börjar entusiaismen (bra ord) när Agnes kommer ner på jobbet till johan och mig med sina första mästervärk hon knåpat ihop, Och dom va inge pjåkiga dom inte! (Jag slänger in bilderna när jag skrivit klart denna meningsfulla text). Det blev lite inhandling av nya pärlor och nåra pärlplattor. Efter stängning åkte undertecknad hem och knarkade lite allergipiller då lunchen spenderades hos en trevlig flicka och hennes trevliga men ack så allergiframkallande djur. Ögonen känndes som små bollar och huvudet var varmt som bara en allergi kan framkalla. Iaf så hem och tog piller, råkade äta lite mat också även fast jag blivit lovad mat hos dom trevliga människorna. Blev även lycklig då min lilla pyra var här hos farmor och farfar och hälsade på. Blev en minimysning med henne innan jag åkte. Jag kände en svag doft av spänning och matos när jag entrade lägenheten på bullermyren. Först avnjöt vi en trevlig måltid med poooootaaaatoooos och grönsaksbiffiluringar och lite smått och gott. Inte att förglömma så blev jag bjuden på min ANDRA moountain dew för dagen! Smaaaaarribarr!
Sen ökade trycket i lägenheten. Lamporna blinkade lite spökligt som att en underlig kraft tog över luften! Som i slow-motion slog vi oss ner i sofforna och tog varsin dator och började leta reda på inspiration på det så kallade wörld wajd wäb. Vissa kom igång snabbare än andra då HON tjyvtränat hela dagen...
Råkade ju även bli en snabbkoll på johans nya Transformer och det var ju bland det coolaste jag upplevt senaste 2 åren av mitt liv. Men det är inget jag tar upp nu, det kanske blir en extra nyhetssändning ikväll.
Själv bestämde jag mig tillslut för att kliva in med en Bubble Booble figur och jag skred till verket. Det tog tid gav mig ångest och kärleksögonblick. Johan klev in med nåra saker från Zelda och Agnes körde mer på Mario temat. Agnes den stackaren fick slänga två av sina skapelser då pärlorna dom redan hade och dom dom köpte inte hade samma smältpunkt så det blev en enda jävla sörja av allt. Ångest - Glädje 1 - 2    (hennes första två skapelser fick två poäng!).
Sen när hon började med killen med hjälm och bumerang som jag inte kommer ihåg namnet på nu så tyckte hon det var en bra ide att efter att gjort större delen av kontouren ordna ett möte mellan hennes figur och golvet och vips så var det Ångest - Glädje 2-2. Verkade bli en rafflande kväll det här. Min Bubble Booble figur blev ett mästervärk och jag skred med viktig min in i köket och slet tag i strykjärnet för att smälta ihop den och beskåda denna vackra tingest. Men se på fan hade inte jag också blandat in den förädiska bruna färgen!! Efter 20 minuters ren hat och missär så insåg jag.....  Ångest - Glädje  3-2. Herrejävlar va det inte va kul, Men nuförtiden sitter han ihop av tejp och mår hyffsat bra iaf. En viss risk finns att vi måste amputera tån men det är ju smällar man får ta...
Några smälta pärlplattor och diverse andra incidenter till så var klockan mitt i natten. Johan som satt tyst som en mussla större delen av kvällen och hade röjsår med sin pärplatta lyckades skrammla ihop två nycklar, en bumerang och sjukt nice Mega man!!  Ångest - Glädje 3 -7 och johan visar än en gång vart skåpet ska stå!!!! Agnes hade efter diverse utbrott, sammanbrott och även begått ett brott (vält min platta i mattan) ((haha, plattan i mattan)). klivit in med en stjärna, ett mynt, ett frågetecken, killen med bumernag, svamp och blomma! Ångest - Glädje 3 - 10. Jag drog av en för frågetecknet även fast det va jättefint då detta blev inte riktigt som planerat och jag kunde känna en viss ångest bortifrån stryk hörnan i köket.. Själv körde jag ju inte direkt på kvalite före kvantitet men jag dundrade in med en bubble bobble och en svamp i form av ett glasunderlägg. Ångesten tog större delen av min bubble bobble så 3 -11 blev det efter min instats. Sen måste jag ju faktiskt ge ångesten 3 till poäng för att han lyckades speeda på tiden så dygnet tog slut 6 - 11 efter den makabra upptäckten. Såhär dagen efter är jag inte säker på att det var så då större delen gick som i ett pärlmönstrad dimma men jag tror det va såhär det gicktill.




ni får nöja er med den bilden så länge. Det blir fler sen!!

.


Handyman?


Byggare Bob byter bakgrund eller Mulle Meck målar massa...

Japp så har man varit händig hela helgen och hjälpt min bror och cia med deras nya hus. Suuuperfint hus, jag är avundsjuk så jag försöker förstöra lite här och där.... haha, nej det gör jag ju inte.
Men jag har slipat och kladdat och målat mest hela helgen!! wiiihooo
Har även smygit iväg lite då och då och lekt med pyran, hon är nöjd med sitt nya hus. Mest med gungan i trädgården.... hoppar hon blir nöjd med farbrors målande i hennes rum också..



Såhär såg det ut i lördags när jag började...





Såhär såg det ut på lördagkväll när jag var klar.. kul att det inte syns att jag gjort nåt.. hmmpf




Här har det blirvit lite färg på iaf!! Pyrans lilla rosa rum :)




rooooooosa är fiiient!




Mr Mästermålare ser sliten ut







Jag har börjat droga disney låtar också.. Herregud vad glad man blir av det!! Ni borde prova, helt klart..
Blir fiiiient när Disney singstar kommer snart!! Då blire skönsång så det står härliga till.....


Ne men det var väll allt tror jag det..

vinter?




jahaja, kan det där ha varit sista longboardturen för säsongen? 
jag säger nej, jag hoppas på mer. krisar det sig så skruvar jag av hjulen och använder den som en snowboard



Kallt spel, Coldplay, παγερός παίξιμο...






Hösten är tråkig....  Det är frost ute, inte skönt nånstans. Jag behöver långkalsonger om det här ska funka..
Man mår inte bra av hösten, det regnar så man blir fuktskadad och det är kallt så man tror man har ett paket piggelin innanför kläderna.
Visst att en dag med strålande sol, lite småkyligt och vackra färger på bladen på träden, det är en bra höst. Men om man nu inte ser träden för regnet och den trista grå himmelen är så tung att den petar ner löven från träden hur lätt är det då att se sköntheten med hösten....



Jag vill vara en liten surfarpingvin med fina blommor i min päls och inga bekymmer i världen
                                                                                             

Tänk vad härligt att få ligga på en surfbräda och mysa i havet, det vore inte fel

                                                                                                                                                                          







                                                









tattoooo?

Nu var det ju såhär att jag fick lite inspiration av kommentarerna på mitt senaste bloggande så nu kliver jag in..

tatuering + cc =  ??

ja gott folk det är nu jag vill höra era förslag faktiskt. (tro det lr ej).
Själv har jag funderat på två - tre olika men jag är så fruktansvärt velig och allmänt fjollig.
Så frågorna jag vill ha besvarade är

1. Vilken tatuering skulle passa bäst på mig och för mig?

2. Vart ska jag ha den?


Jag lägger upp bild på dom jag kommer på nu som jag tittat på.


Zelda triforcen med hela alltet


Alternativt att bara ha trekanten







Ingen har väll undgått att märka min kärlek till Jack "the pumkinking" Skellington och ja jag skulle kunna tänka mig han på min kropp.. höhö

Den fast med lite snyggare vingar och ingen snö, jag gillar inte snö....




Den liten och diskret





sådärja, det är dom jag har funderat på lite lätt..
Nu är det dags för er att berätta vad ni tycker. Var inte blyga gott folk!
Hare fient häjj....






RSS 2.0