patrikabstinens?

Mannen, Myten, Patrik....


"hej, asså visste du att du ser ut som paris hilton, men inte lika snygg"



Patrik räknar på fingrarna:





"ja ska komma dit naken o säga "men hallå, är inte det när SCHNAZklubben?"



Patrik smaskar nån inhemsk köttmackapirogaktig sak.






"Fan asiaten är jävligt het!"

En ledig dag med regn

©©yeah! Idag har jag varit ledig. Det va lite spännande faktiskt...

Vaknade till liv vid lunchtid. Behövde tydligen sova eftersom jag somnade medans jag skrev sms. inte riktigt meningen faktiskt...
Fick iaf reda på att jag skulle till akupunkturdamen så det blev snabbdusch och snabbmacka ätning sen iväg
Väl där så lyckades jag slummra till lite medans jag låg där med nålarna i mig..
Vem kan hålla sig vaken till klassiskmusik, nålar i kroppen och massage! Inte jag iaf! haha.

Sen blev det en liten promenad till min kamrat Persson. Vi snackar Johan inte Göran, så det inte blir några konstiga missförstånd...
Vi svängde ihop lite Tacos (som vanligt?) och kollade på Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay. Humor på joint nivå.... haha...
Sen blev det College Road Trip när vi åt andra gången. Det är bra att nån äter lika ofta som jag..
Väldans trevligt det där. Var alldeles för länge sen.

Han med en liten 8 minutare också. Som vanligt regnade det när jag var på väg hem.. inte så coolt det där med regn
Sen försvann den här dagen nånstans. ingen som vet riktigt vart men det va ju en bra dag kan jag konstatera..

Spännande tider

Spännande tider randas i fjärran.
Kan man skriva så?

Ja men vad har hänt sen sist undrar du säkert nu. Det kan man undra faktiskt.
Resumen är som följer.

Trevlig kväll med alkohol, tv-spel, tacos och trevliga människor hos Chefen! Väldigt trevligt, inte så nyktert men det är ju sånt som händer. Tur man har bra arbetskompisar som ställer upp när man är sliten!!
Rääääääven spelandes guitar hero iklädd kallingar och mössa är ju inte fel heller. Johan med en pixelslips är inte heller fel! Totte är inte heller fel även fast han hade kläder på sig...
Memo to self. Låt inte Agnes och Totte blanda drinkar... hrm...

Jag har fått hem min Da Vinci Gift Set box idag. jääääättefin. Ska slänga upp en bild på den för jag är så nöjd! haha

Jag och Johan har klivit in idag så den 19:e är ett besök på GAME ett måste!


En av dom absolut bästa nyheterna på länge är ju att det kommer ett Disney Singstar om cirkus en månad! såååååå bra! jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Då ska det sjungas både falskt och högt! Sååå bra. Jag är nöjd!

Nu ska jag vara leeeeedig i tre hela dagar står det på mitt schema. Det är lite läskigt..




Just nu på önskelistan:
1. Force FX Lightsaber
2. Star Wars Force Unleashed
2. Disney Singstar





Idag har jag sett Wall-E igen. Den va ääääännu bättre idag än den va första gången!


Jag kan inte komma på en vettig rubrik

Ja. så var det fredag och helg igen då. Vart tar tiden vägen egentligen?
Vart tog den där extra dagen vägen tex? 32:a Juli eller hur det nu var. Jag kan ta den nu känner jag.

Helg som sagt. Öppnar och stänger affären både lördag och söndag. Men jag klagar inte, nej verkligen inte. Pengar bör man ha annars har man inte råd att köpa dyra leksaker..

Lyckades buda till mig en Da Vinci Koden Collectors Set idag för halva priset mot vad det brukar kosta. Den får man ju vara nöjd med så att säga. Den ska få stå brevid Jack när jag får hem han..

                                                      njam


Nu har jag varit sådär dålig på att ta bilder igen. Fast det kanske inte är så skoj att ta bilder när man jobbar? Eller när man kommer hem och smaskar ett packet Singoalla och sen somnar till nån random komediserie som råkar vara på tvn/ps3:an. 

Men jag är ledig på onsdag!! Då vill jag hitta på nåt roligt. Lite sugen på sthlm faktiskt. Börjar bli dags det hör ju jag det.

Alltså det här blev ju ett sånt där genomtänkt blogginlägg. Man ska inte börja skriva när man redan är övertrött. Kan ju inte bli vettigt på en fläck.



Jag borde skriva en bok. Kan nån berätta för mig vad den ska handla om?



Alltså jag måste bara få fråga. Varför finns det porr på Psp? Ska man sitta på tåget och tokglo porrfilm? Eller på flyget kanske. Lägga sig på en filt i liljekvistska parken och slänga i Gladiator (erotik version) och ja ni vet....
Jag säger då det...



                                                      The Kids are throwing snowballs instead of throwing heads...

                                              

B^L^GGGAT

GRATTIS RICKARD!!! Han fyller år idag. Det tycker jag är kul. Iaf för han. Vi tycker det är kul för han.
Han är lite gammal men det gör inget...
Vi gillar han ändå!!






Det här va väldigt konstigt.


Jag längtar till om 5-9 dagar. Ooooooja det gör jag.



Det är lika bra jag kliver ut ur garderoben. Jag har sett Mamma Mia idag på bio. Den va ju jättejättebra! Jag blev lite kär i hon som spelade Sophie Sheridan! Sen att jag och Cia höll på att garva ihjäl oss när "Mr Bond" försökte sjunga det va ju nåt helt annat. Meryl Streep va grym. punkt.

Inte bara OS faktiskt!


Michael Phelps
har gjort det. Han har tagit guld i ÅTTA simgrenar. (4x100m medley, 100m fjärilsim, 200m medley, 4x200m frisim, 200m fjärilsim, 200m frisim, 4x100m frisim, 400m medley).
Han lär ju va nöjd alltså. 8 guld i samma OS, igår tangerade han Mark Spitz rekord med 7 guld i samma OS. Men idag smällde det, herrarnas final på lagkappen. Amerikanarna krossade världsrekordet och med det fick han sin efterlängtade åttonde guldmedalj.
Jag hade gåshud över hela kroppen när Jason Lezak simmade sista sträckan och bärgade guldet.
Och när vi ändå snackar gåshud kan vi ju snacka Phelps lopp igår. Herregud va nervös jag var, pojkvaskern ligger SJUA i vändningen men på nåt sjukt sätt lyckas han ta ikapp och vinna med EN fjuttig liten hundradel!
Även fast han stod överst på listan och även fast han segerjublade så blev jag ändå nervös av reprisen för det ser ut som att han inte har en chans att ta ikapp målgången. Helt sjukt faktiskt. Jag ska lägga upp nån video om jag hittar på nån så småningom.

Igår var det även final i herrarnas hundra meter. Alltså jag vet inte ens vad jag ska säga Usain Bolt krossar motståndet, han krossar världsrekordet avstannande och dansande in över mållinjen! Han sträcker ut armarna som ett flygplan efter 80-90 meter och helt enkelt dansar över mållinjen på nya världsrekordet 9,69!!!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1219274

Kolla in länken om ni inte sett loppet. Another gåshuds moment!!


Sverige hade ingen bra os-dag igår tyvärr. 3 fjärde plats och missade medaljer men en sak förgyllde min dag. 
Tennis pojkarna Johansson/Aspelin. Efter sin 4.5 timmes match i förrgår var dom (inte så konstigt) lite slitna i finalen. Men dom bjöd på riktigt bra motstånd men schweizarna var lite för tuffa. En revanchsugen Roger Federer och nya lovande Stanislas Wawrinka var för svåra. Men dom tog en silvermedalj som ingen hade räknat med! Nöjd Nöjd Nöjd!

Det va nog all OS för stunden. Om 39 minuter ska Susanna Kallur springa häck-fösök. Ska bli intressant och se om hon håller.




Mja igår blev det jobba nåra timmar då, Hände väll inget överdrivet spännande mer än att Charlie Brown och Snobben va på kupolen och hängde!
Efter jobbet blev det en tripp till Krister och han va sur för att dom inte hade Mozzarelapizza på hemköp så då bakade vi egen pizza! Den blev väldans smarrig! Duktig som jag va så kom jag ihåg att ta bilder på mitt liv så en liten bildserie om våran italiano pizza passar väll bra in här!

Först ingredienserna!

mmm, mozzarela, basilika, (wannabe) parmaskinka, plommon tomater.




Bagaren!




Tomatsåsen som moi svängde ihop. 
ljuuuuuuuuvlig.



Det här är inte rätt ordning men här är två bagare och en smet!




Den uuuuuuuuutomrdentlig fina pizzan


Den blev god också. Av nån anledning fick krister för sig att grilla den på slutet så den blev lite mysko-looking men skitsamma! Skoj va det och den smakade bra, och man blev då jäla mätt på den.

Sen blev det kväll, och premiären för STAR WARS: CLONE WARS  (med engelskt tal)
Det va kärlek! Har läst massa om den och den har fått väldigt dålig kritik. Men nu har jag sett den och kan ärligt säga att alla kritiker kan ta sig i röven!
Jag och Johan satt och njöt heeela filmen. Det enda dåliga va att den va för kort! Och det va ingen sedvanlig gul text som rullade i början av filmen. Men annars en 8,8 av 10 skulle jag tro. Runt 8 - 9 iaf!
Blev ju lite upprörda känslor när filmen stängdes av mitt i men det fixade dom snabbt. Dock var det kattastrof att vi bara var TIO pers på hela bion. Hur tänker folk? Vart är alla nördar? Jag tror inte jag och johan är dom enda som gillar star wars här istan. Daniel och Koma var ju iofs där men Koma tyckte inte ens om den. Fyyyyyyyy.
Men i vilket fall som helst så är jag supernöjd!!


En fiiiin biokväll:




Fick ju lov att prova nya Fanta B'good också. Vilken kick! vitaminerna sprudlade i munnen tror jag. Smakade kolsyrad juice på nåt sätt. Rätt spännande faktiskt!

Men nu ska jag bänka mig framför tv:n så jag inte missar Fröken Kallurs häcklopp!



Mer OS men inte bara!

Ara Abrahamian. Jag tyckte han gjorde helt rätt som slängde sin bronsmedalj och gick! Skönt att nån vågar visa vad han tycker!
Han blev bestulen på en finalplats. Tänkte inte ens ställa upp i bronsmatchen men gjorde det ändå och krossade fransmannen hur enkelt som helst. Han hade ju varit i guldläge om inte domarna varit så väldans korrupta.
Men som sagt, helt rätt att slänga medaljen. Nu kanske en eller annan blir uppmärksam på domarna i brottningen som flera stora mästerskap varit riktigt dåliga/dömt som dom vill.

Imorn är det galet viktigt att gå upp i tid. 09.50 kör Lassi Karonen final. Tyvärr står det på löpsedlarna att han är febersjuk och förkyld men  hoppas dom har fel och att han kan ta den medalj han förtjänar! Go Lassi!

Jag missade ju dagens stora match. Johansson/Aspelin i 4,5 timmes matchen i semifinalen. Till slut lyckades dom ju ta sig vidare iaf! Stort, riktigt stort.


Så två dalahopp i kamp om medalj, Lassi och Aspelin! Jag ska bänka mig vid finalerna kan ja lova! Så länge jag inte jobbar vill säga...
 
Svenska damerna förlorade mot Tyskorna i fotbollen idag. 0-2 efter förlängning. Synd synd men kan man inte spela taktiskt så får man skylla sig själv lite grann.


Slut på os-snack för idag



Har väldans mycket jag skulle vilja skriva, som vanligt. Men det sitter en liten blockad där uppe. Vet inte vad den kommer ifrån men där är den så..



Jag har ett bra jobb. Min chef är snäll och fixar biljetter till bio. Haha. Jag ska få se Star Wars: Clone Wars imorn. Tjiiihooo.





Taget från http://www.little-gamers.com/
Tokigt härlig nördserie-sida!
Lätt värt ett besök!


Jag måste baka i helgen. Har massa kakrecept jag måste kliva in med. Kanske en marsipantårta? Bara den inte är för sötsliskig...  Men kakor definitivt. Nån som vill vara med? Jag tänker göra nördkakor eller bara ovanliga kakor. Kan bli spännande



Varför tar jag/folk i min omgivning mer bilder? Vi snackar inte seriösa bilder utan bara vanliga bilder från vanliga livet. Tänk va skoj det vore. Kanske man själv måste kliva in och starta upp?
Skulle vilja dra upp en fin liten bild här nu men jag har inga. Jag är trött på alla jag har för jag kollat på dom hundra gånger. Aja, större problem kan man ha i livet.


Snart måste jag skriva ett riktigt roligt inlägg så inte folk tror jag är tråkig...




Jag = Sportnörd

OS tider är strålande tider. Under OS kan man verkligen kolla alla sporter. Spelar ingen roll om man ens har kollat på en gren dom senaste fyra åren, nu sitter man ändå klistrad framför tvn och missar inte en minut mer än nödvändigt. Är det bara jag som känner så?
Idag tog Sverige sin andra silvermedalj även denna gång i cykel. Gustav Larsson slog till och som han gjorde det. Riktigt bra kört. Sista kilometern till mål höll han ca 80km/h, Då gäller det att man inte är osäker för då kan man sitta som en smäck i kinesiska muren!
Våran egen Lassi Karonen tog sig vidare till final idag också!!! Håller alla tummar jag har för att han ska få ta en medalj.

Det är lite jobbigt för jag kan inte äta när det är svenskar som tävlar. Jag lever mig in så mycket i det att jag glömmer bort det. Har nästan kommit försent till jobbet två dar i rad nu pga det!
Bra kommentatorer och nånting spännande så är det ju kört! Då sitter jag där med tårar i ögonen och gåshud över hela kroppen.
 Ett bra exempel på när jag blir lite besatt förutom när det går bra för svenskar är ju faktiskt Michael Phelps jakt på 8 Guld i simmningen. hittils har han tagit 5 stycken och 4 Världsrekord om jag inte minns fel!

Jag skulle kunna skriva om det här hur mycket som helst men då missar jag Nigeria - USA i fotbollen så jag tänker sluta nu. Men ska börja uppdatera lite bättre tror jag.



nu är det os så att säga

  

En sån har jag köpt. Så nu vet ni det. Det är en spännande historia bakom men den tänker jag inte skriva om nu!


Vet egentligen inte vad jag ska skriva om nu. Hur hamnade jag här nu igen?

Undra om det här är mitt kortaste inlägg hittills?

Jag tror det. Återkommer nånannan dag.


Jag just ja, Sverige tog sin första Medalj i detta Os genom cykelåkaren Emma Johansson idag! Grattis till silvret!



Kan nån ge mig förslag vad jag ska blogga om?

Patriks Födelsedag

Grattis Patrik!!!!
Grattis Johanna!!!!
Grattis Cia!!!!

Ja idag fyller då patrik, syster och brorsflickvän år!! Grattis på dom! Jag längtar efter bakverk och tårta! Smarrigt värre kan ja lova.
Blir iaf kalas ikväll! om 17 timmar typ. Jag gillar tårta....


Har det hänt något roligt på senaste tiden? Svar; Ja


Första roliga händelse. Vet inte om det klassas som rolig eller inte men brandlarm på kupolen när jag jobbade iaf. så fick prova det för första gången. Fick iaf träffa nya bekantskaper i mina grannar från Telekiosken!
Sen fick jag lunchkamrat och det är ju aldrig fel.
Råkade av nån anledning köpa en nya telefon också! Rätt bra gjort känner jag såhär i efterhand så det va ju skönt. Blev en K770i tror jag den heter. Lägger upp en bild på den när jag bloggiloggar nästa gång. Fick en icke fungerande blinkande flagga på köpet också! Snällt!!
Har iaf massa gratissms nu så nu kommer det bli ett spammande utan dess like!

Dagens roligaste kommentar var iaf när vi skulle åka rulltrappa och den inte funkar så vi får gå uppför och personen i fråga säger "Det är ju som att spela Wii fit".  Jag nämner inga man men!

Ja det här bloggandet är ägnat åt Patrik då han ville att jag skulle skriva så jag vet inte riktigt vad jag skulle skriva men jag hoppas du/ni/han blir nöjd/nöjda nu!

Patrik är cool!



Har massor i huvudet som jag tänker på. både bra och dåliga saker och fan va skönt det vore att bara ordbajsa ur det här men det kan jag ju inte göra...





Kände att det va lika bra att kliva in med en liten bild också. Jag vet inte hur jag lyckas vrida min hand sådär men!

Sådär ja. Det va nog det jag kom på att skriva just nu då. Håll till godo och dra iväg en grattishälsning till alla födelsedagsbarnen!!




Helgen

Det blev en del shoppande i helgen iaf!! Lyckades shoppa nåra saker i fredags iaf och fortsatte igår med en fin vit Psp!!
Men som sagt så i fredags blev det ju shoppande, tänkte dra en liten tokshopping men som vanligt när man tokshoppar så hittar man ingenting. Fast det är inte helt sant. Jag hittade faktiskt en enligt mig väldans snygg O'neil tröjja. Slänger upp en bild på så jag kan få känna mig som alla innemänniskor för en stund!



Japp så ser den ut!
Sen shoppade jag Edward Scissorhand DVD, en deo som luktar gott (bra va?) och nåra påsar godis! Tröjjan är jag mest nöjd med. Skönt att hitta nånting för en gångsskull!

På kvällen gick jag o såg Batman också!! Riiiiiktigt bra film! Heath gjorde rollen som jokern väldans väldans bra. Jag är nöjd! Vet ju att mitt sällskap inte va så förtjust i filmen men det är ju sånt som händer. Hmm

Lördag blev jobba. Segt på jobbet. Vart är allt folk kan man undra? Det regnar och är tråkigt väder. nyss fått lön. Varför handlar man inte!?
Sen blev det iaf cykeltur i regnet för ca fyrtiosjunde gången den här veckan. Men det är ju ingen som dött av lite regn som jag brukar tänka. hade en trevlig kväll med film och chips och paj och annat ätbart!

Ja just ja. Jag köpte ju en psp då också! Jag slänger upp en bild på den också, För er som inte vet det kan jag ju berätta att tv-spel är inte riktigt min grej (hrm). Men nån ska man väll ha?
Drog till med God Of War och två umd filmer, Bröderna Grimm och Batman Begins.
Kom fram till att det blev min 11 konsoll. Men visst är den fin!?





Idag har jag mest jobbat och varit allmänt söndagsseg. Vet inte om det är vädret eller brist på sömn. Mystiskt värre..

Alltså, det går en reklam på tv. Nånting om nåt klet så att man kan få sin lösgom att sitta fast bättre!? Förlåt men när hon sitter där och berättar: "Det är jättejobbigt när man äter Fikon för kärnorna sätter sig fast under protesen och det känns som en spikmatta" då kan jag verkligen inte låta bli att skratta. Men jättebra för henne om det finns nåt som hjälper!! Håhåjaja så att säga.


Mja det va nog allt för nu. Ja. Jo. Såatt

Fullt Upp

Ja nu blev det sådär många dagar mellan bloggarna igen! Jag är dålig bloggare. Inte bra!!

Tisdagen var till en början helt ägnad åt mina föräldrar som firar 30 årig Bröllopsdag!! Det är inte illa det inte!
Men fick rycka in och jobba en sväng för stackars Sara blev sjuklig!
Kom iaf hem vid 5 och fick reda på att planerna hade ändrats. Blev inge restaurang utan det blev picnic vid ornässtugan!
Jag slukade lite pizza och som vanligt när jag ätit så somnade jag inom 10 minuter, Vet inte vad jag har för fel egentligen men men. Hade iaf ett bäst uppvacknande! Lilla pyran satt på mitt bröst och drog mig i näsan! Hur mysigt är det inte att vakna av något sånt! (en gång iaf).
Seeen iaf så begav vi oss mot ornässtugan och picnicen kunde börja, det blev skåla i champagne och det var framdukad en buffe som inte gick av för hackor. Paj, Kycklingvingar, sallad, såser, oliver, melon, vindruvor och massa gott! Inget nytt att jag pratar mat men det va riktigt gott! Hade en väldigt trevlig kväll i solskenet och med bra sällskap! Inte ens getingarna kunde förstöra stämningen!



Nu är det ju inte lätt att få 6 stycken hungriga att sitta still när man tar bild men såhär såg det ut iaf!
Pyran sov mest i början men när det började vankas melon då var det nån som ville va med! 



sen avslutades tisdagen med lite nattlig promenad på sportisfältet och sitta på en bänk i mörkret. Inte fel det heller!


Onsdag Va tänkt att bli en relativt lugnt dag men då vare Chefens tur att bli sjuklig så då fick jag rycka in igen! Fast jag han få lite värmeslag i solen innan så det va ju lugnt. Totalt händelselös jobbdag. Inte mycket folk på kupolen när det är 25 - 30 grader ute. Kanske inte så oväntat!
Men han iaf med bio på kvällen! Will Smith som försupen superhjälte i  Hangock. Helt okej film faktiskt. Sällskapet va också bra! Men verkade som man skulle sett Batman, det gjorde då alla andra. Men det får bli ikväll istället!!!
Blev även en sen natt det här med lite sitta bänk i mörkret men jag klagar inte

Torsdag blev en lugn dag. Han sola i nästan 5 minuter innan det började åska och blixtra och tokregna!
Det är väll lika bra jag lägger upp en bild på hur mycket det regnade när jag ändå håller på!

Ja sådär såg det ut iaf. Väldans roligt. Men ett "litet" samtal med Rickard och plötsligt va både åska och regn borta!
Han med att spela lite SSBB och Foppseluringen kom och snodde min projektor, tror han skulle sälja den på ebay!
Sen va jag på det bästa personalmötet jag varit på. Det innehöll (inte i kronologisk ordning).  Sexskämt, Skittles, Coke, Soul Calibur 4, Buzz och lite allvar! Bra grejer!!
Sen blev det sitta på bänk och ha trevligt i mörkret igen! man kan ju börja undra om jag är en nattuggla! Det gör nog tanten i lägenheten brevid iaf!

Idag Fredag ska jag försöka shoppa bort lite huvudvärk och dumma tankar. Soul Calibur står iaf på inhandlingslistan! Sen vore ju ett par nya skor och en tröja inte helt fel. Kanske lägger upp bilder på shoppinglyckan sen! Fast då är ju risk att nån påpekar att jag inte bloggar mode och skor, men jag tar nog risken! Ikväll hoppas jag få se Batman också. Vore ju dunders måste jag säga!


Idag blev det ingen bild på Patrik men skriv en kommentar vilken pose ni tycker han ska ha på nästa inlägg så ska jag försöka fixa!

RSS 2.0