Rubrik har en kub



Dagens låt:  Happy Hardcore - Nintendo Tetris (techno remix)



Mja så fick man sig en tre timmars inlines tur idag då! Treeeeeevligt värre faktiskt. Lilla vovven fick va draghjälp men hon va ju inte missnöjd för det..
Blev lite kallt mot slutet men vad gör det när man ändå ska frysa ihjäl på en bänk.


Idag kom min mor och far hem och hade med sig maaaaaassa kakor till mig! Andreas om du läser det här så nej dom hade inga kakor egentligen. Myrorna åt upp dom!!!



Jag vill roadtrippa! A-Ö, det vore nåt det! Är det nästa sommarsmål lr börjar vi nu på en gång?


Nu ska vi tävla  "Vad tänker patrik?"
Bästa motiveringen vinner ett fint pris!!






The helg is gone

Det som inte dödar härdar.




Kung Fu Panda va inte riktigt så bra som jag trodde, Sweeney Todd va lika bra som förut och sällskapet va väldans trevligt.

Fulkomligt dött på jobbet både idag och igår. Vad äre med folk att inte köpa Tv-spel när det är 30 grader varmt ute. konstigt värre det där.
Men nu äre städat i butiken iaf! Åskade och blixtrade som sjutton när jag va på väg hem så jag tiggde skjuts av Johan och Agnes. Snällt snällt! Fast Johan fick ju lite saker i utbyte!

Har hunnit med att vara hemma hos Johan och lekt me Han och Totte också, dregglade lite över leksaker som jag inte är ett dugg avis på ....
Men jag va nog bäst på Buzz tror jag!

Imorn ska jag förhoppningsvis få umgås och kanske tillochmed gå på bio. Skojigt värre!


Känns som jag har tokigt mycket att skriva men det kommer inte riktgit fram. Vad ska man göra då?
Spricka i en kaskad av random ord och diverse meningar?







 


Eftersom jag inte kommer på nåt att skriva lägger jag upp en bild på min favorit när han sover som ett litet barn. Bilden är från Malaga och jag har själv tagit bilden så snälla sälj den inte till nån "herrsajt"



Trevlig Torsdag

Idag va 3/4 av longboardcrewn ute och gled i den stekande solen! Först måste jag poängtera. Vi saknade dig Elly!! Men det va riktigt skönt att få åka en långtur. Solen stekte men det va ju lite moln så det va riktigt nice!! Nu tänker jag inte svamla på så mycket mer utan drar upp ett gäng bilder som får tala för sig själva. Plus att jag tänker skriva bildtexter meeeen iaf!



3 av 4 longboredare!







Holst bjuder på en riktigt longboardkurvtagning!






Grymma skejtare har även tid för posing!








Jag gör specialltricket nummer ett.... eller nåt sånt










Jag kan posa också!







Text inte nödvändig..







och nu strejkade internet så resten blir nån annan dag! Tjooooooooho


bilddag på bloggen!

Här kommer lite random bilder jag hittade på idag.


Såhär kan handen bli av att jobba på ICA lagret!







Ekorre som tycker att hon gjort sig förtjänt av fåglarnas mat






Bästa bagariet i Byron Bay. Öppet 23 timmar om dygnet!







Nån  hade en dålig dag när dom hittade på butiksnamnet..





Sådär jag. Var inte det roligt så säg! Nu ska jag äta en smula mat och sen ska jag ut med delar av vår longboardcrew och glida lite i sommarvärmen..

Lägger nog upp lite bilder från det ikväll hoppas jag ...


Regnig söndag

Tacos, super smash och Wall-E och trevligt umgänge. Mer behöver man inte för att bli uppiggad en tråkig, regning och rakt igenom kass söndag.
Det är tur man har så bra kompisar som tar hand om en...



Wall-E va helt klart en höjdarfilm. Väldans mysig och trevlig faktiskt..
Blev ju lite nostalgiskt med VHS kvalite också..

Nu var det längesen...

..som jag bloggade. Vad ska vi göra åt det?  Kanske blogga en sväng?

Jag kom att tänka på en sak häromdagen. Det är ju väldigt inne att blogga om sånt där mode och shopping och grejer. Men då tänker ju jag såhär, ska jag istället blogga om tv-spel? Ta bild på "Dagens spel" och skriva vad som är på modet i spelvärlden. Låter det som nåt vettigt?
Eller ska jag bara fortsätta skriva lite random inlägg om livet och livets mysterium?
Ni får välja!!!!  Nej jag bara skojade. Men ni får tycka!


Idag har jag iallafall gjort en fin insats till mänskligheten och räddat en stackars humla som höll på att drunkna i en vattenpöl. Hoppas han trivs bättre bland blommorna där jag jag placerade han!

Jag har verkligen inget vettigt att skriva just nu så det är lika bra jag låter bli att försöka. Ska kika lite film kanske jag får upp fantasin om nåt skoj att blogga om.

På återseende och ta det varsamt i regnet!
/CC

Magiska vecka 28

Denna magiska vecka 28. Som man såg fram emot den när man var liten pojk (eller tjej för den delen!). Det är självklart Dalecarlia Cup jag syftar på!  Massvis med folk, 1 kronors godis, disco och galet mycket fotboll! Det har inte ändrats så mycket. (Frånsett att jag inte går på discot nu!). Back in the days kunde man höra truddelutten ända hem till kvarnsveden när dalecarlia "öppnade" för dagen. Så då hoppade man på cykeln och åkte ner till en alltid händelserik dalecarliadag. Väl där gick man runt och bara kände atmosfären, det spelar ingen roll om det är regn eller sol det är alltid massa folk som ropar, hejjar, jublar och tyvärr även hånar. Men Mestadels bra hejjarop! Kikade nyfiket på allt och alla man såg och försökte lisat ut vilka lag alla tillhörde och vilka som skulle va dom bästa för sommaren och vilka man själv skulle möta så småningom!
Sen spelade man sina egna matcher, åt hamburgare och 1 kronors godisarna emellan matcherna. Traditionsenligt köpte man sig en fotboll också! . Tror inte det gått ett Dalecarlia utan att jag inte köpt en boll. Så fort det blev paus i nån match sprang man in på planen och stod och sköt tills domaren blåste i sin pipa och man rusade av planen för man var rädd för att vara ivägen. (den rädslan avtog ju äldre man blev så då lunkade man sakta av istället). Framåt kvällningen drog man sig hemåt och på kvällarna vankades det disco för alla fotbollsspelare som inte tröttnat på att röra sig i dom olika skolorna där alla lag var inkvarterade. Sen var det som en sten i säng och sen började man om nästa dag!
Varje match det va ett utlänskt lag var det maaassor av folk längs sidorna och alltid små killgäng bakom målen! Och specielt under fredag lördag när det drog ihop sig till finaler och något "brasselag" var med. Då var det till att vara ute i god tid för att få en hyffsad plats att sitta på.
Årets Cup är nu inne på femte dagen och imorgon ska nog slutspelet börja för en del! Spännande värre! Ett relativt nytt inslag är ju att Handikappade/utvecklingsstörda har ett slutspel! Där kan vi snacka riktig glädje! Det spelar ingen roll om man förlorat med 6-0 eller vunnit med 3-2 lyckan är ändå total hos alla och vissa gånger går det inte att säga vem som vunnit för båda lagen jublar lika mycket när slutsignalen ljuder. Och dom bevisar verkligen att  "det spelar ingen roll om man vinner eller förlorar, bara man har roligt". Det kommer ett lag från Chelsea och ska vara med i årets cup. Dom gör entre imorgon och jag hoppas verkligen jag hinner sluta och åka ner innan dom spelat klart.
Det märks att man börjar bli äldre nu när man måste få ihop jobbetschemat med spelschemat nere på fältet. Inte för att jag får vara med men det är ju så roligt att bara gå och strosa runt! Men som sagt, åldern börjar ta ut sin rätt och jag klarar bara futtiga 6 timmars pass innan jag måste ge upp.. pinsamt.. Men som tur är har jag varit ledig dom tre första speldagarna så jag har hunnit se myket spännande. Hört mycket spännande har jag också! Satt lugnt och stilla och kollade en match när man hör hur speakerhögtalaren slås på.  Han inne i båset är tydligen omedvetande om att den är på så man hör snart hur han börjar disskutera v-75 och Dagens Dubbel med någong kollega på brett dalmål! Länge och väl satt dom och pratade, tog säkert 5 minuter innan man hör hur hans mobil ringer och han svarar "tjeeena. javisst." sen blir det tyst när han lyssnar. sen säger han "ja det här är speakerbåset" sen *klick* så blir det tyst. Så någon var ju snäll nog att upplysa han om att cirka 6000 pers nu visste hans V-75 rad!!
Hörde även ett förtjusande namn ropas upp i högtalarna. Tetris Eriksson. Undrans om det va ett smeknamn eller om han faktiskt heter så. Jag blev en smula avundsjuk iallafall!
Mitt första minne från Dalecarlia är ett par år innan jag själv hade åldern inne för att få vara med. Jag står med min mor och far och kollar på invigningståget som vandrar genom stan. I samma åldersgrupp som min syster är ett lag från Taiwan med, och när en av tjejerna går förbi går hon fram till mig och ger mig en liten fotbollsnyckelring med nån taiwanesisk text på. Jag har fortfarande kvar den i en liten låda...
Dalecarlia Cup är verkligen någonting som får mig att må bra! Jag hoppas att jag aldrig kommer känna mig för gammal eller för vuxen för att känna den glädje som sprids ut över vårat stora sportfält denna magiska vecka 28!
Sju års strosande har jag framför mig sen hoppas jag Pyran gör entre i full mundering och sätter sina första baljor! Dom ska spela en sån där mysigknatte fotboll där alla springer efter bollen och ingen klagar om man för nåra minuter kanske råkar prata med någong i publiken istället för att kolla så mycket efter bollen.
Då ska Farbror CC stå och köra alla hejjaramsor från "sin" tid. Kanske kommer hon tycka jag är fånig men förhoppnings och det tror jag så kommer hon känna samma gläjde för denna underbara vecka som jag känt och känner...



Arkadhallen måste utvidgas!

Nu är det såhär. Mitt något pyttelilla rum kokar snart över av mina leksaker. (Ett problem man tydligen inte blir av med för att man blivit vuxen). Rummet ser ut som en dumpningsstation för spel, nästan som en liten arkadhall har jag fått höra.  Senaste inhandligen (Wii Fit) har jag inte lyckats pricka golvet med än så det är dags! Fram med köpoäng, tålamod och tunabyggen!! Nu ska här inhandlas en 2:a om jag så ska behöva bli CC Streetwalker!!
CC Streetwalker är mitt nyaste namn. (Matty igen). Jag tror jag skulle göra en fin stripp-karriär med det namnet faktiskt. Kan nog funka som Ensam vandrare i hyffsat lågbudget film också men så lågt ska vi inte sjunka. Jag nöjer mig med streetwalkandet va?

Som sagt så har jag ju inhandlat en liten Wii Fit nudå. Två månaders väntan är över.
Den säger att jag är för gamal och att jag ska gå upp i vikt. Man är som lyckligast om man har 22 i BMI säger den också. Så dit ska jag viktmässigt tycker den och den är från japan så jag vågar inte säga emot.
Jag tänkte ta en harmonisk Wii Fit/Yoga/tränings bild och lägga upp men min kamera är på villovägar nåra dagar. Han behöver lite luftombyte det lilla livet..







Random I am

"Every morning, it's a new surprise
don't know who I am before I roll the dice
the options is the only thing that I decide"



Vinnare i nolltvå: Bilderna

Här kommer då bilden/bilderna jag vann P&L biljett med. Jag skickade inte in alla men jag lägger upp dom här på skoj iaf!


Longbrädandes. Inte det lättaste! Det gällde att ha tidningen i rätt mun...




Vinnarbilden!! Den här är med i senaste nummret av Nolltvå! Wiihooo




Carlsson på taket. Kom inte med men den är ju lite sommrig och mysig

Peace and Love is över

Ja tre dagars festivalyra är då över. Det va ju över redan i lördagsnatt men vem har tid att skriva blogg brukar jag tänka.
Jag tänker inte rescensera ingående alla jag såg men dom här han jag se iaf.
Torsdagen han jag med att kolla på: Miss Li, The Hives, Jason Mraz, Manu Chao, Ceasars, Mando Diao och CSS.
Fredagen blev det: Thåström, Sex Pistols, Millencolin, Kent.
I lördags klev jag in på: Sugarplum Fairy, 69 Eyes, Mustasch, Wiven Hand, Adam Tensta, W.A.S.P, Teddybears STHLM och Håkan Hellström.
Har rätt svårt att säga vem som va bäst men Thåström, Kent och Millencolin gör nog upp om den titeln. Teddybears gjorde en riktigt skön spelning också!
Ett par roliga saker som hände på P&L förutom spelningarna. Innan 69 Eyes spelning står jag bakom en gammal gubbe (65-70år). Så träffar han på nån som han känner och hon blir jätteförvånad att han är där. "Jo men du vet sa han, jag har ju inget armband men jag gick ner på stan vid 5 så då behövde jag inte visa nåt band." Såååå det måste ju ha varit P&L's äldsta plankare! Samma konsert ser jag en man (40-50) gå bakom en tjej och tokstirrar på henne. POW! så går han rakt in i en lyktstolpe. Han blir röd i ansiktet, vänder och går åt andra hållet. Humor!!
Samma spelning. Sångaren i 69 Eyes, hård som fan med svarta skinbrallor och väst och hela köret. Spontanbörjar sjunga "Här kommer Pippi Långstrump" på sin härliga finlandsvenska! Det är manligt!!!  Dom gjorde även en bra spelning så det var inte bara konstiga saker som hände där inte!


EM är slut för den här gången också! Spanien fick äntligen, äntligen vinna! Dom har väntat länge och dom har kämpat hårt! El nino är en ruggig fotbollsspelare och att han inte fick bättre betyg av aftonbladet och expressen är ju bara ett bevis på att dom inte förstår fotboll. Men grattis Spanien!!!



Jag kände såhär i måndags. Vad gör jag nu? Vad ska vi göra nu? Vad gör vi nu? Em är slut, P&L är slut. Meen redan i fredags kom ju räddningen. Den har legat i min fåtölj sen dess och bara väntat på mig. Samma dragningskraft som ringen hade om Frodo. Jag pratar om Super Smash Bror Brawl såklart!!! Vilket spel!  Det är ju så att man blir nörd?! Bäst bör det njutas av en Classic Wii dosa. Wunderbar!! Jag och mina kamrater Oskar och Krister körde en Smash kväll igår med Kakor, Marsmallows och Kicka varandras as av banan!!! Ett spel som måste spelas! Så om ni kommer in på fredag på Game så jobbar jag. Då kan ni få köpa ett exemplar av detta dunderspel så kan vi lira järnet!

Så nu är mina kvällar räddade ett tag framöver. Nya Buzz kommer ju till ps3  imorgon också! Och nya Guitar Hero Aerosmith har kommit också. Tops Spin 3 har ramlat in i butiken och det har även Battlefield: Bad Company gjort!! Oj oj oj, lön snart tack?

RSS 2.0