Klockan är typ kvart över tio! Japp

Idag är det alla hjärtans dag.

Idag är dagen då en av världens bästa fotbollsspelare slutade.
Idag är dagen då en av sveriges (världens) bästa hockeyspelare (kanske) slutar förgått.
Jag och min älsklings Lysan pysan har varit på Tangled. Eller Trassel som den så vackert heter på svenska. Förutom att den var på just svenska så var den kalas. En fin disney film med elak tant, söt prinsessa och hjälrte fast han var en bov. Massa sång och härligt bifigurer.
Har fått en kalasfin väska idag! Jag är så glad. Den är lila. Precis som jag!!!

Det är inte måndag!

.
.
.
Har måndag idag. Det är inte måndag.
.
.
.
.
Har kollat och blivit fruktansvärt sugen på nya psp2 eller ngp som den heter. Har aldrig varit då mycket för handhållna maskiner men den här ser ju ut som nåt för mig. Nästan lika bra prestanda som ps3an och dubbla arbetsminnet mot vad xboxen har. Härligt ljud stor härlig bild och kunna spela vidare spel från ps3an lockar ju ofantligt mycket. Snygg som tåget är den också! Prislappen kan bli otäck på den men det ska väll inte hindra.
.
.
.
Förbannat trött på snön faktiskt. Eller iofs inte så trött på snön mer att jag längtar efter sommaren och våren. Är verkligen ingen vintermänniska. Trivs bäst utan jacka och täckbyxor. . . ...
.
.
.
.
Har haft en hejdundrandens inventering! Alla favvopojkarna samlade med ravemusik, chokladbollar och heldagsarbete . . .
.
.
.
.
.
.
Ligger en bra bit efter med spelandet! Har dead space 1 & 2 som ska spelas klart/öppnas. Jag har enslaved, uncharted 2, bioshock 2 och 1, gran turismo 5 och hela Creed serien som ligger hemma och väntar! Tror ju iofs inte min fina sambo klagar. Det borde ju betyda att jag gör nåt annat än spelar! Haha.
.
.
.
.
.
Samba kanske?
.
.
.
.
.
Jag har börjat lyssna på rave när jag cyklar. Det går snabbt.

RSS 2.0