Mr Munter

Undrar hur många gånger man önskat att ens liv var som på film?
Det är ju ett antal iallafall!
Alltså en bra film, en rolig, positiv och minnesvärd film. Inga tråkiga stunder som bara passerar som ett tomrum som måste fyllas. Vem kommer ihåg en tråkig, trist figur som knappt lämnar hemmets trygga vrå?
Vad skulle man inte göra för att ta dom få godbitar ur ens vardag och ta dom dit man vet att det är bra. För där känndes det mer som en film faktiskt. Syns att slutet inte blev som planerat.
Mitt liv som film. En positiv film som sitter där på näthinnan och piggar upp. Det vore något det.
Men det blir ju sällan så, men hoppas kan man ju alltid.


Det här va ju kanske inte så positivt känner jag


Helt klart en fjant


Det är tur man har något som muntrar upp en iaf. Vore ruskigt tungt annars..
Så tack för stödet



Någon som är bra på att ta beslut? Stora som små. Kan behöva lite assistans

Allt mellan himmel och jordfräs

Nu har två korpenmatcher avverkats i serien! Andra matchen gav inget stort motstånd och (S)ist kunde besegras med 7-0. Själv stod man för två av dom. Tjoho så att säga!
Har fått ännu fler skador så helkroppsgips är nog ett måste till nästa match!
På tal om fotboll så är fotbolls-EM nära nu. Hur skoj ska inte det bli! Då blir det projektorn på altanen och lite grillning kan ja lova! Sommar när den är som bäst!

Skönt att sommarn och värmen är här nu! Bara vi slipper nåt mer SUPPLIES från Herr Vinter. En sommar utan snö kanske är för mycket begärt?

Annars då? Jodå, Har varit social med mina kompisar  en del idag faktiskt. Både på filt på tjärna ängar och i skinnsoffa på bullermyren. Hade även turen(?) att se en full/påtänd kvinna i sarong och bikini bli slickad i ansiktet av en vilt främmande hund när vi väntade på pizza. Joda nädå så att....
Han med hunden har nog aldrig varit mer missnöjd över att hundtricket ska hålla på att funka hela tiden!
Blev även kompis med en kille i väntrummet på vårdcentralen som blivit suckerpunchad av sin kompis så nu såg han inget...
Man träffar då både det ena och det andra här i världen.

Jag blir ofta sugen på att skriva massa låtar och filmer jag vill rekommendera här på bloggen men kommer alltid att tänka på "kommer jag tycka det är pinsamt om två veckor att jag skrev upp den låten i min blogg?!" Står även med röda farliga bokstäver här nedanför "Du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar. Se användarvillkoren om du är osäker på vad som gäller." 
Tyvärr är jag lite osäker på vad det står i det där användarvilkoren, så jag kanske inte får ångra mig om två veckor och inte ta tillbaka att jag tyckte ******* va en bra film! Men vill ni får ni fråga mig om jag har tips. Det brukar jag ofta ha!


Har inte riktigt bestämt mig om jag blivit coolare av att skriva blogg eller inte. Men hittills har (nästan) ingen klagat så då fortsätter jag väll ett tag till?





Nöjd Ekorre?


image5


Inte nöjd Ekorre?


image4




Sommaren är här

och med den Korpen fotboll!
Jag har skrubbsår över hela knäet, handeleden är stukad, foten klickar. Då känner man att man lever iaf! Det är ju aldrig fel. 2 -2 blev det i en match som hade allt. Utvisningar, fult spel, skön spel, vackra mål. En match med extra allt. Jag lider med dom som satt och kollade på Sverige- Slovenien istället för att vara på Stadshus planen!
Fin kämpa insats med från laget även fast vi bara hade en avbytare!

Nu avbröts fotbollsskrivandet för en mal satte sig på skärmen. Pigg och vaken som jag är tänkte jag trycka "print screen" för att få en bild på den. Hör och häpna så funkade det inte...

Imorn ska jag leka nåldyna hade jag tänkt. Ska ju bli lite spännande faktiskt. Jag återkommer med en recension, om jag återkommer vill säga..........

Ehh, ja. Så var det med det. Bra va?

Rise Up

Jahaja, ja jag har ju egentligen inget speciellt att berätta men jag har inget bättre för mig just nu så jag skriver lite får se vad det blir. 

Har hjälpt Johan flytta i dagarna två. Börjar se ut som en riktig lägenhet hemma hos han nu! tjoho! Ska iväg idag och göra finjusteringar hade vi tänkt. Får se om det blir nå mer oragniserat än gårdagens irrtur i tygets och assecoarernas land. Men fiiint blir det!
Drog även på mig lite extra snuva när jag lekte med en väldigt kärleksfull vovving igår. Men det får det ju vara värt eller?
Har skrivit på papper till affären med rosa skylt också! Det känndes jäla bra faktiskt. Jag är nöjd. Kanske kanske börjar det ordna upp sig.




Gårdagens bästa achievment: Jag åkte heeeeela mellstabacken på min longboard OCH överlevde!




Vi hade ju iallafall tur med vädret!

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag utan dina andetag

Vad vore jag utan dina andetag
-----------------------------------------------------------------

Stolt Farbror/gudfar skriver!
Idag har världens sötaste pyra haft sitt lilla dop!
Iklädd vit dopklänning och rosa rosett satt hon nöjt i Farbrors famn. Var ju så mycket skoj att kolla på så inte hade man tid att protestera då inte! Gudfars lilla mysunge! Som vanligt ställde hon glatt upp på allt som har med kort att göra. Finns ju inget bättre än spegla sig och bli fotad! Underbar sång bjöd min fina flicka på också! Tur man hört den några gånger annars hade tårarna strömmat!
Sen var det dukat för bullkalas så det stod härliga till! 10 sorters småkakor 4 pajer och 2 stora tårtor var uppdukat. Bullfest i flera dagar fanns det kvar till också!
Sockerkicken har inte lagt sig än faktiskt. Många fina presenter blev det också! Hoppas prinssesstolen från farbror och faster var till belåtenhet.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så här kan det ju tydligen se ut 17maj:  Snö och flip-flops!
image3

Världens roligaste historia!

Det här då enligt mig världens roligaste historia alla kategorier! Enjoy!


At the end of the financial year, the manager of a great company realized he had to re-organize in his company. He employed 3 new staff - a scotch man, a welshman and a japanese man.
The three men got assigned different tasks depending on their qualifications and nature.
The scotchman, who was known to be very tight with money, was asked to look after the budget and orders.
The welshman, who was known to be very artistic with an eye for design and perfection, was asked to take care of the advertisements and product design. The Japanese man, who was known to be very organized, was asked to take care of the supplise.
The manager asked his 3 new employees to work as hard as they possibly could for 3 months to sort out the current bad situation.
3 months passed and the manager got back to to the guys to see how they'd done. The scotchman proudly presented the new budget which showed a significant profit increase.
The welshman showed the results of his work on the advertisement and how the sales had increased.
The manager was very impressed, but nobody knew where the Japanese man was. They all went looking for him through the long and dark corridors. Suddenly, out of the blue, the Japanese man jumps out from a corner shouting "SUPPLIES!!!"




Random I am

Underbar sommardag! Jag struntar i att jag inte kan andas genom näsan eller att mitt vänsteröga känns som en trasig och glappande persienn. Fick första riktiga solningen idag faktiskt. Solskydsfaktor med doft av kokosnöt! Inte helt fel det inte. Blev en stund stekande i solen, stärkte både kropp och själ.
Han med ett par kubbrundor med trevligt sällskap också, tror det blev oavgjort.
Lyckades tydligen bra på min lilla intervju idag också så jag fick nåra timmars arbete på butiken med rosa skylten! Dagens stora glädje helt klart! Får nog gottgöra Johan för jag fick lov att dumpa han bryskt men det var det värt!
Mitt liv börjar sakta men säkert återvända till det normala. kommit in på skola, kanske kanske får lite jobbtimmar, fotbollsstarten kommer närmare. Kan inte beskriva hur skönt det känns...
Fattas bara en dejt med Mr Väsby sen kan jag sjunka ner i hängmattan och pilla lite i naveln och va nöjd med livet.

Han med en kubbrunda på kvällen också! Nån kanske koncentrerade sig mer på sin nya leksak än på annat men men...Hrmm... Nejdå, det va skoj!

Nu har jag ömma ryggmuskler, låren vill mig nåt och vaden gör nog lite ont! Helt klart en bra dag!
Inte för att det gör ont alltså utan för att jag äntligen börjar hitta tillbaka till något som kan kallas vanlig vardag eller Ett liv om man så vill...






Vårdag

Luften är frisk, lite halvkylig efter en dag med stilla vårregn. Himmlen börjar spricka upp. Kvällssolen gör allt den kan för att förmedla sin exitens genom fluffiga, halvgråa moln. Man drar på sig sina vårkläder, lite mer än man egentligen behöver, man vet att efter en stunds åkande är man nästan svettig men det är skönt för stunden. Känner vinden, känner varje liten sten i marken. Hör alla ljud runtomkring. Fåglarnas glada kvitter till våren, trafiken som maler på på vägen. Glider fram på min bräda, 100 meter cykelväg med den bästa asfalten som går att önska! Satte mig på en stubbe och funderade. Molnen skiftar i grå/vit/rosa. Träden börjar bli gröna och fina. En tanke for genom mitt huvud:

Känn det här och försök sen intala mig att det inte är skönt att leva!

image1

RSS 2.0