seeeeent

oj oj oj  vilken rackarns kväll det blev! 

BlondinCC en ensam stackare?

Nu fick jag en ny tanke, eller rättare sagt en tanke som jag har haft många gånger och disskuterat med några människor men nu vänder jag mig hit.
Är det något fel att gå ut att äta lunch själv?
Jag tycker ju inte det är det, förstår inte riktigt vad det är för fel med det och varför det skulle vara pinsamt. Har hört många sagt att det är pinsamt men aldrig hört någon vettig orsak till varför och vad det skulle vara för konstigt med det.

Någon som kan lägga upp och berätta för mig?

Och lika bio, kan man gå på bio själv? Vart går gränsen för att bara ha roligt och vart man bara blir en ensam stackare?
Vi alla har väll känt att idag kan veeeerkligen ingen umgås, varför kan man inte bara få ha roligt på egen hand då utan att få ensam-stackare-stämpel?





Ensam?

cykelfundering

En sak som jag tycker är humoristisk är människor som paralyserat stirrar rakt fram när man möter dom.
Nu snackar jag inte om folk man känner utan främlingar som det så roligt heter. Jag brukar oftast titta på alla jag möter på  mina otaliga cykelturer runt här i staden eftersom jag är nyfiken och kille ( ja det är mestadels flickor jag tittar på, jag erkänner).
Får svårt att hålla mig för skratt varje gång det kommer en såndär som låser huvud rakt fram och ögonen fästa långt bort i fjärran.
Är personen för fin för att titta på andra människor eller sjukt rädd för människor i största allmänheten eller försöker spela oberörd även fast en idiot på cykel kommer vinglande och tokblänger?




är inte jag på bilden tyvärr, har snott bilden från haglöfs



Palle kom ju på en jag missat som också är rolig!

Postat av: A-palle Haha, ja brukar oxå kolla på människor. Men jag gillar en annan typ av människor bättre. Det är de som tittar på dig innan du har sett dom. Sen när ni får ögonkontakt tittar de bort. Sen tittar de upp igen och när de märker att du fortfarande kollar på dom så tittar de bort återigen. Men deras nyfikenhet är helt enkelt för mycket och de måste kolla upp en gång till!

Efter det brukar man ha hunnit gå förbi varandra :/
2009-03-29 @ 22:39:57 URL: http://apalle.blogg.se/

Ja just ja

kom på två saker jag fick höra på jobbet.

ett var att " jag är en kaffenymfoman"  och "Jag går igång på kaffe" 
Jag skrattade!

Det andra va att en kund utbrister. "Thanks baby" när jag gett honom kvitto och spel!   Ser jag så feminin ut?

Prylfrö!


Afro Samurai, har skrattat åt namnet och undrat vad det är egentligen. Fopps kikade på det och blev lite nyfiken. han hittade på mer och visade mig, jag blev nyfiken! Det verkade skjigt som jag vet inte vad. Men ojsan småjsan så hade jag visst råkat köpa det idag då eftersom realsen var lite såhär härligt nära löning så man har för mycket pengar kvar.
Har provat det i typ 30 minuter nu och rackarns roligt det är! Sjukt nice med svart/vita sekvenser och enbart blodet i klarrött!! Oj oj oj  säger jag bara.  Riktigt härligt soundtrack av RZA också!!!

Såhär ser härligheten ut (spelet alltså) och finns att köpa på din lokala Game affär (Kupolen), brevid Tiimari. Inte den andra affären. Lila/rosa skylt ska det va. Jajjemän


 

Har varit sjukt nice Afro Samurai på jobbet också! Jag bjussar på en inte alltför smickrande bild!
Visst är jag lik?



Sen blev det köp av Burnout Paradise också för framsidan är enligt mig ett av dom absolut snyggaste omslagen som gjorts till ett spel!



Satt lite lugnt på lunchen idag och kollade på lite roliga saker på mobilen via Planet 3.  Halkade in på nån topplista på ringsignaler och fick se den där jämrans Tingaling lr tingeling lr vad den heter som alla tjatar om. 
Den kan jag säkert få provlyssna på men FAN OM JAG INTE LYCKADES KÖPA DEN FÖR TRETTIO KRONOR!!!
Jag hoppas verkligen den är värd det. Har inte lyssnat på den än men det blir säkert bra. Det drabbar ingen fattig eller hur är det man säger. Har för övrigt tappat allt jag hållt i idag på jobbet. Tro väll snart jag tappar mig själv om jag inte håller i mig.

Sen har en kändig varit på mitt jobb också! Då snackar vi inte om Henke utan om en tvspels karaktär!!! Två stycken till och med.
Det är ju Naruto med kompis!!!

Och självklart har dom den goda smaken att handla hos oss på Game. Det är RESPEKT!

Orginalet?


Kopian?



Härliga skor hörru!






schyssta dojjor!   Adidas myggjagare deluxe edition 32. Kostade tre årslöner och tandvärk i 4 dagar men det fick det ju vara värt!

Kan hända det blir lite Afro Samuraj imorn?  Iaf utklädd som en på jobbet, droppa förbi så ska ni få se på skoj

Yeah shoppingkväll....

.... två dagar för tidigt men va gör man inte!!
Långdag på kupolet idag, gled igenom en rätt trist tisdag slutade och då blev det shopping med jenny, spontant och givande!!  Woohooo
Jakten gick på tröjor åt Moi men det blev två par byxor,  ett par skor (imorn) och ett par svettbaand/vristband lr vad ni ungdomar kallar det nu för tiden.


Kvaliten på bilderna är under alla kritik, vet inte vad min mobil sysslar med nuförtiden och mina andra kameror sitter på laddning men det är ju bättre än ingenting brukar jag tänka. För jag kan nämligen lägga in bilder i min blogg!!! Jajjemän













Yeah Baby Yeah. Och imorn blir det lön då kanske man måste handla ännu mer eller hur är det där?

Bilder i bloggen!! Helt Otroligt.


It's ALIVE!!!! Inga konstigheter, jag har kollen känner jag.


Äntligen Äntligen får jag visa upp min nya fina bräda! (Patrik och Rickard kan bespara mig sina kommentare, haha)

Jag är nöjd med den. Blir så glad när jag ser den. Måste kanske komma på ett bra namn. Kan ju inte kalla den den hela livet.
Några bra förslag på namn kanske??












Jag gillar solen. Den gör mig glad. Sol är bra.






Jag hade en kompis utanför fönstret som åt frukost samtidigt som jag åt.  Liten söt krabat det där.



Sisådär ja. Hu jeda mig vad bra det här blev. Kan gå och sova med gott samvete

Rubriken Rubrik

Idag har jag:

*Mått dåligt på jobbet.
*Cyklat i sån där snö som immar igen glasögonen på ett sjukt effektivt sätt
*Bloggat TVÅ gånger
*Ätit typ en hel gryta kyckling all by my self
*Läst Egoinas blogg och skrattat åt hennes roliga saker
*Låst in mig i soprummet på jobbet

Än en gång har jag inte kunnat lägga upp bilder på min longboard. Jag blir lite ledsen av det för jag gillar att visa saker jag köpt!

Men alltså jag är rätt nöjd ändå. Tro inte annat, Jag ska berätta närmare så småning om.

Har ni märkt att dom flesta blogginlägg jag skrivit på senaste tiden är att jag ska blogga om saker men aldrig gör det?

Falsk förhoppning kallas det tror ju jag det.


Hade jag kunnat lägga in bilder hade jag lagt upp en bild på En 1,5 liters Pärondryck, en Dr Pepper, en Cola Cola och min Batman mugg med vatten, allt detta har jag druckit sen jag kom hem. Hittillis har jag inte gått på toa. Är det något fel på mig?
Det måste ju vara något fel eftersom jag skriver om att jag inte gått på toa i bloggen! haha,
Om sanningen ska fram så vågar jag inte låta bli att blogga. Börjar bli så dålig stäming på olika håll om jag låter bli......




Ja just ja. Jag har stört mig på och hatat snor också. Fick till och med lov att googla vad fan snor är. Nu vet jag men inte känns den mer välkommen för det....



BlondinCC?

Alltså nu har jag faktiskt försökt att blogga några rackarns bilder i fyra dagar!! Vad är det för fel?  Gör jag fel?  Är mitt internet fel?  / tacksam för svar


Tappade helt lusten på allt vad blogg heter när den gör såhär. Stryk ska han ha!

Nu ska jag äta och bli stor istället. Har en bit kvar men snart så!

Snö

Nu får det faktiskt vara nog. Jag vill verkligen verkligen verkligen inte ha mer snö nu. Det är fan nog!
Det är slask och sen fryser skiten och det går inte att ta sig fram. Och då kommer det mer snö!!! Vem som än beställt skiten får fan ta hem den till sig, jag vill inte ha mer.

Jag vill åka longboard. Köpte en ny häromdagen, den är fin. Ska lägga upp bild på den när jag får hem den.
Ingen mer snö tack!

vi är på gång

jag är på gång att skriva lite blogg! har säkert material till en fyra fem blogginlägg iaf men man måste ju ta sig i kragen snart

nej jag tänker inte skriva en rubrik

Jag känner bristande blogginspiration, har massa roligt att skriva men kommer mig inte för att skriva, hopplöst

RSS 2.0