Mardrömmar, nytt namn och allmän förvirring?

Vi börjar väll med mardrömen då:
Jag kom cyklande typ nere vid mellstarondellen här vid mig. sjukt konstigt väder. riktigt madrömsväder med allt som hör till. Så vid vägen är det en busshållsplats och där hade nån kedjat fast två killar vid två typ träningscyklar fast dom såg ut som harley davidsmotorcyklar, och dom hade blivit tvingade att cykla och cykla och cykla så deras ben hade gått av precis under fotknölarna så dom inte hade nå fötter kvar bara små blodiga klumpar och killarna va döda och det hade runnit blod ur ögonen på dom så jag började tokcykla hem men jag kom aldrig fram och nån jagade mig för jag cyklade och när jag väl kom hem så vare nåra poliser som skulle tvinga mig att åka tillbaka och då vaknade jag med en sån där skön panik känsla som är så rolig att vakna upp till vid 5 på morgonen..
Nån som är bra på att tyda drömar som kan berätta vad det kan betyda för nåt?


Det bästa som hänt hittills idag! Jag har fått ett Star Wars- namn!!! Jag vill börja med att tacka Elly som bidragit till CC Top. Och så mannen med finessen Matty Foppsicle himself som kom på det emenenta the force is strong in the young CC topwalker. Så nu väntar jag bara på att George Lucas ska ringa och säga att vi ska börja spela in nya Star Wars filmen! Om inte annat får jag göra en ny "star wars kid" film!!


Hängde på, enligt Borlänge Tidning, den tredje mest inbrottstäta adressen i Länet. Nämligen kornstigen hemma hos Emma och Krister. Kollade en rätt dålig fotbollsmatch (Spanien - Italien) och även om det var en dålig match så var det ändå rätt lag som tillslut vann på straffar ( Spanien). Det va ju en viss 21 -årig Arsenal spelar som klev fram och sköt in avgörande målet. Jag va även rätt bra på singstar! Kanske inte på Tricky, den är lite för "tricky" för mig!?

Har läst i mitt horoskop att jag bör shoppa idag. Så för första gången nånsin tänker jag bry mig om mitt horoskop och göra som den säger!! (jag har en rätt rolig historia om horoskop som slår in också)
Men nu ska jag iaf iväg och shoppa en smula. Kanske Kanske att jag modebloggar lite om mina köp senare!!




Kom precis på en rolig grej som Emma sa igår. kommer inte riktigit ihåg vad vi prata om men iaf så utbrister hon "Det är ju inte värt nånting, precis som bäbisar!"
Ja vad svarar man på det? :D

Midsommardagen

Jahaja, ännu en nattlig cykeltur som blev äventyrligt. Kommer lugnt cyklade förbi tennishallen och blir ju hyffast förvånad när det kommer en bil körande över cyeklvägen och ut på riktiga vägen. Då slapp dom ju köra runt hela 150 meter extra.... hrm. jaja. Jag är ju nöjd att jag inte stod i vägen iaf!

Har haft midsommarmiddag med familjen idag. Väldans trevligt, extra skoj att alla han hem och va med också! Pyran åt mest av alla!! Helt klart. Sedvanliga Mario Kart turneringen vanns av undertecknad! Hrmm. Jag vill ju inte skryta,tänkte mest att ni skulle veta..
Kubb blev det också och ta mig katten gick man inte av obesegrad där också! Haha. Jag är så ödmjuk och blygsam!
På kubben hämtar vi glatt dagens citat från min syster: Jag står och citerar djungelboken och säger nåt som inte är med. Då utbrister hon. "Det är från den outgeda gåvan?!"....
Var riiiiktigt länge sen jag skrattade så mycket! Hysteriskt skojigt! Haha :D


Men nu är det ju så att jag är fotbollsgalen och inte missat en enda match i EM hittills, och så icke ikväll. Men vad händer, mitt favorit-tippade Holland får stryk av ett sjukt hungrigt och bitvis totalt utspelande Ryssland! (vet inte om man kan säga utspelande men). Ryssarna gör en riktigt bra match och Gus Hiddink borde ha Nobelpriset. Bara att gratulera och konstatera att båda mina favoriter är utslagna ur EM (Kroatien och Holland). Nu fattas bara att Italien vinner över spanien imorgon också.....




Kanske inte den mest välbesökta pubben i spanien den här månaden??


Världsrekord i Harpan/patiens?

Kan det vara världsrekordet i Harpa ni skådar? 
Ingen vet men jag är nöjd ändå! Sen om mina fritidssysslor behöver en förnyelse eller inte det är ju en helt annan fråga..






Vet inte hur bra siffrorna syns men det är iaf Poäng: 18339 Tid: 39

Upp till kamp för att slå mig nu gott folk!! och till alla GT- nissar/nissor. CS3 är INTE tillåtet! ;)


Annorlunda syn

Såg en annorlunda syn när jag var på väg hem från min akupunktur idag.
En mamma i rullstol med sin 6-7åriga dotter i knät och sonen cyklade bakom och styrde rullstolen. Lite annorlunda och lite farligt. men som man säger: Alla sätt är bra utom dom dåliga!

Har som sagt även punkterat mig idag, det va skojigt som vanligt. Fick som vanligt skön massage och massa nålar här och var! Så nu ska jag bli friskare och piggare och fri från allergi! Hoppas det funkar.

Har tyvärr varit på banken också. Många folk och krångliga ärenden. Meeeen sånt är livet!


Nu har jag varit snäll lillebror och vunnit en P & L biljett till min syster så nu får hon också gå!! Tjiiihoo
Jag är snäll. Haha.





                                                                                 

Aloha! Ny Smak

Jaha, här kommer man cyklande hem i den friska lite kyliga juninatten och vad ser man. Folk som är och sätter ljus på en grav på kyrkogården! Klockan 12 på natten. Har jag sett för många filmer eller är det helt klart nåt mystiskt med det här! En stod vid bilen och hängde och två var på kyrkogården. Tur jag har blixten som cyklar fort som vinden! Inte bra för min fantasi det där inte....

Annars då? Mjo ett BMI på 19.99 och ett highscore på "trädet". Det är inte illa det inte?

Har hängt en sväng på jobbet idag också. Kom fram till att jag vill ha:
1. Mountain Dew-grön Nintendo DS Lite
2. Super Smash Bros Brawl
3. Soul Calibur 4 med Yoda och Mr Vader
4. Metal Gear Solid4. Snake är ju även med i Super Smash! Så det så!

Egentligen klämmer sig en Wii Fitt med in nånstans på den där listan men jag är osäker på vart. Kanske ska man slå till med en ny mobil och få Wii Fitt på köpet?






Dagens höjdpunkt! Polly med smak av hazel och coconut! Man vet inte om det är Coco lr bara Nuts!?
Den är inte lika god som Polly Fruit men det hade jag inte väntat mig heller. Jag borde göra en namninsamlig på att återinta Polly Fruit i sortimentet. Finns det någon Polly älskare där ute som är med mig??

Äntligen

Nu har min blogg blivit flyttad av nån anledning men nu kan jag börja skriva igen. Har ju haft vettiga saker att skriva om för en gångsskull och då har det inte funkat. Inte coolt!

Jag måste tjata mer om sommaren känner jag. Techno för mig är väldigt sommar, Lite överdrivet hög bas och nån skön melodi. Tillochmed fjortistechno går att lyssna på på sommaren! Wunderbar så att säga! Alla coola ungdomar med sina bmw's och volvosar och allt va det kan va. Man vet inte om fjädringen gått sönder så bilen släpar i marken eller om det är baslådan som låter. Tacka vet jag en viss Suzuki Swift! Där kan man snacka baslåda! Ägaren till bilen *host*patrik*host* är densamma som förser mig med Techno också, men har varit dåligt med det på senaste tiden...


Dagens Diskussion. BAH! Ett ord för fjortisar eller ett uttryck för penisonärer?
Det är den stora frågan. Jag själv tycker i den frågan att det är pensionärer som säger bah! dom gör det med eftertryck och dom gör det ofta! Fast jag vet att Lisa tycker att fjortisar säger så. Jag vet inte varför... Lisa kan du förklara?
Men det vi kom fram till var iallafall att även vi mellanåldersmänniskorna får använda det. Men jag ber er. Använd det varsamt!


Lite fotboll på det här också? Ja okej då om ni nu tjatar. För egen del ser gruppen bra ut. Vunnit 4 och oavgjort 1, ingen förlust hittills. Min kropp har ont men det är ju som det ska vara. Handled som har knöl där det inte borde vara knöl. Dobmärken på armen, skrubbsår på knäna, Tillknycklat näsben och ömmande rygg. Men vem har sagt att korpen ska vara snäll?
För svensk del började ju EM stråååålande igår. 2-0 mot ett oinspirerat och defensivt Grekland. Zlatan fick äntligen göra mål i landslaget. (första sen 2005). Nu blir han helgonförklarad antagligen. Petter Hansson gjorde dock det snyggaste målet! Inte ens Elvis hade såna moves på sina knän! Nu väntar Spanien och förhoppningsvis en lika trevlig match då!

Ps. Någon som har en lägenhet i Uppsala till mig? Ds.





Någon som kan förklara den mystiska rengnbåge cikeln som var runt solen för ett par dagar sedan? Skadad från tv-spel som jag är tror jag det är fjärde Halo ringen som Masterchief måste ta hand om

Japp, Sommar

Sol, sol underbara sol. 30 grader varmt idag. Huuuuuuur skönt som helst!? 
(lite ocoolt att skriva "hur" med så många u:n men va gör man inte..)
Har mest legat på altanen och solat. Har blivit brun och fin. Lite röd har jag blivit också men det vare värt.
Magen hatar mig och min kropp har panik så det är väll som det brukar vara.


Har lekt med världens sötaste pyra idag också! Tjohoo. Fast hon blev lite kinking när Sverige förlorade handbollen. Annars va hon Farbrors lilla charmtroll! Fast sitter farbror still blir man ju lite svår...
Pyran hade haft en skojig helg med Kizz och Sthlm Maraton och grejer. Eller va det mest Mamma och Pappa som tyckte det va skoj.. hmm..

Trodde aldrig Steven Spielberg kunde göra spel men ack så fel man hade! Boom Blox för er som inte är så insatta. Riktigt höjdarspel. Kom in imorn eftermiddag och inhandla ett exemplar på affären med rosa skylt. Jag ger er bra service!

Dagens höjdpunkt: Jag äter knäckemacka och smulorna trillar ner innanför mitt linne och ligger och skaver mot mitt bröst som är sönderbränt efter dagens solning. Nöjd!

RSS 2.0