vad man gör en höstig söndag. del 1

Grått ute, ruggigt väder, kallt väder, trist väder!
vad passar då bättre än att svettas ihjäl i en ångestladdad kavalkad av missnöjde, hat, pincetter, trevligt umgänge och sockerhaltiga snacks.
Jag har med andra ord skaffat en ny hobby! Hobbyn heter Pärlplattor.
Hittills är den utförd med dom ytterst trevliga kamraterna Johan och Agnes. Jag är inte säker vem som kompå ideén till det hela men det var någonting med att johan fick massa pärlor av sin mor tror jag. Sen börjar entusiaismen (bra ord) när Agnes kommer ner på jobbet till johan och mig med sina första mästervärk hon knåpat ihop, Och dom va inge pjåkiga dom inte! (Jag slänger in bilderna när jag skrivit klart denna meningsfulla text). Det blev lite inhandling av nya pärlor och nåra pärlplattor. Efter stängning åkte undertecknad hem och knarkade lite allergipiller då lunchen spenderades hos en trevlig flicka och hennes trevliga men ack så allergiframkallande djur. Ögonen känndes som små bollar och huvudet var varmt som bara en allergi kan framkalla. Iaf så hem och tog piller, råkade äta lite mat också även fast jag blivit lovad mat hos dom trevliga människorna. Blev även lycklig då min lilla pyra var här hos farmor och farfar och hälsade på. Blev en minimysning med henne innan jag åkte. Jag kände en svag doft av spänning och matos när jag entrade lägenheten på bullermyren. Först avnjöt vi en trevlig måltid med poooootaaaatoooos och grönsaksbiffiluringar och lite smått och gott. Inte att förglömma så blev jag bjuden på min ANDRA moountain dew för dagen! Smaaaaarribarr!
Sen ökade trycket i lägenheten. Lamporna blinkade lite spökligt som att en underlig kraft tog över luften! Som i slow-motion slog vi oss ner i sofforna och tog varsin dator och började leta reda på inspiration på det så kallade wörld wajd wäb. Vissa kom igång snabbare än andra då HON tjyvtränat hela dagen...
Råkade ju även bli en snabbkoll på johans nya Transformer och det var ju bland det coolaste jag upplevt senaste 2 åren av mitt liv. Men det är inget jag tar upp nu, det kanske blir en extra nyhetssändning ikväll.
Själv bestämde jag mig tillslut för att kliva in med en Bubble Booble figur och jag skred till verket. Det tog tid gav mig ångest och kärleksögonblick. Johan klev in med nåra saker från Zelda och Agnes körde mer på Mario temat. Agnes den stackaren fick slänga två av sina skapelser då pärlorna dom redan hade och dom dom köpte inte hade samma smältpunkt så det blev en enda jävla sörja av allt. Ångest - Glädje 1 - 2    (hennes första två skapelser fick två poäng!).
Sen när hon började med killen med hjälm och bumerang som jag inte kommer ihåg namnet på nu så tyckte hon det var en bra ide att efter att gjort större delen av kontouren ordna ett möte mellan hennes figur och golvet och vips så var det Ångest - Glädje 2-2. Verkade bli en rafflande kväll det här. Min Bubble Booble figur blev ett mästervärk och jag skred med viktig min in i köket och slet tag i strykjärnet för att smälta ihop den och beskåda denna vackra tingest. Men se på fan hade inte jag också blandat in den förädiska bruna färgen!! Efter 20 minuters ren hat och missär så insåg jag.....  Ångest - Glädje  3-2. Herrejävlar va det inte va kul, Men nuförtiden sitter han ihop av tejp och mår hyffsat bra iaf. En viss risk finns att vi måste amputera tån men det är ju smällar man får ta...
Några smälta pärlplattor och diverse andra incidenter till så var klockan mitt i natten. Johan som satt tyst som en mussla större delen av kvällen och hade röjsår med sin pärplatta lyckades skrammla ihop två nycklar, en bumerang och sjukt nice Mega man!!  Ångest - Glädje 3 -7 och johan visar än en gång vart skåpet ska stå!!!! Agnes hade efter diverse utbrott, sammanbrott och även begått ett brott (vält min platta i mattan) ((haha, plattan i mattan)). klivit in med en stjärna, ett mynt, ett frågetecken, killen med bumernag, svamp och blomma! Ångest - Glädje 3 - 10. Jag drog av en för frågetecknet även fast det va jättefint då detta blev inte riktigt som planerat och jag kunde känna en viss ångest bortifrån stryk hörnan i köket.. Själv körde jag ju inte direkt på kvalite före kvantitet men jag dundrade in med en bubble bobble och en svamp i form av ett glasunderlägg. Ångesten tog större delen av min bubble bobble så 3 -11 blev det efter min instats. Sen måste jag ju faktiskt ge ångesten 3 till poäng för att han lyckades speeda på tiden så dygnet tog slut 6 - 11 efter den makabra upptäckten. Såhär dagen efter är jag inte säker på att det var så då större delen gick som i ett pärlmönstrad dimma men jag tror det va såhär det gicktill.




ni får nöja er med den bilden så länge. Det blir fler sen!!

Kommentarer
Postat av: Klist

Snygga =)

2008-10-20 @ 13:27:16
URL: http://klist.blogg.se/
Postat av: lys

ååh, förlååt. tänkte på det efteråt, att du kunde fått knarkat allergipiller här om du velat, men glömde totalt bort det. jag ska bättra mej!



jag vill fortfarande vara den gröna svampen :p

2008-10-20 @ 13:45:11
URL: http://lisettefredrikaolsson.blogg.se/
Postat av: Xonx

Trevlig blogg :)

Besök gärna min fotoblogg och lägg gärna till den som favorit på Bloggkoll :P

2008-10-20 @ 13:53:09
URL: http://xonx.blogg.se/
Postat av: Totte

Snyggt, synd att jag inte kunde varit med :S

2008-10-20 @ 16:59:08
Postat av: Totte

Du ska till uppsala / stockholm den 31 till 02

mindtrick

2008-10-20 @ 17:42:49
Postat av: CC

ja jag är nöjd med dom faktiskt :D



tack för det xonx :)

2008-10-21 @ 12:39:26
URL: http://randomprestige.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0